O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Nameštaj

FASCINANTNA COWRIE STOLICA

FASCINANTNA COWRIE STOLICA
FASCINANTNA COWRIE STOLICA
FASCINANTNA COWRIE STOLICA
FASCINANTNA COWRIE STOLICA
FASCINANTNA COWRIE STOLICA
FASCINANTNA COWRIE STOLICA

Predstavljamo vam jedno elegantno i originalno remek delo industrije nameštaja, poznato pod nazivom The Cowrie Chair…

Inspirisani konkavnim linijama školjki, tim brenda Made In Radio osmislio je proizvod za dom koji se izdvaja od svih drugih po svojim modernim i elegantnim linijama. Ovaj luksuzni komad nameštaja se lako prilagođava brojnim vrstama enterijera koji su dekorisani u savremenom stilu, te nam je privukao pažnju.

Pored svog šarmantnog i naizgled jednostavnog oblika i forme, proizvodni proces ovog luksuznog komada nameštaja naišao je na brojne izazove: “Zakrivljene forme ovog predmeta rezultat su ekstenzivnog istraživanja i procesa inovacija koji spaja ono što je ručno pravljeno sa digitalnim. Fascinantne linije predstavljene su na nežnoj i jedinstvenoj površini koja se presavija”, pojasnili su dizajneri iz brenda Made In Ratio. Ova all-in-one struktura, formirana je od kvalitetnog drveta sa prirodnim ili abonos završnim detaljima, a može se odabrati i opcija da li će biti stolica za ljuljanje ili čvrsta fotelja.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: LIVING DIVANI NA SAJMU U KELNU

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X