O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Nameštaj

ESENCIJA ASIMETRIČNE ELEGANCIJE

ESENCIJA ASIMETRIČNE ELEGANCIJE
ESENCIJA ASIMETRIČNE ELEGANCIJE
ESENCIJA ASIMETRIČNE ELEGANCIJE
ESENCIJA ASIMETRIČNE ELEGANCIJE
ESENCIJA ASIMETRIČNE ELEGANCIJE

Versatilnost je jedna od najbitnijih funkcija današnjice...

Dizajneri teže tome da kreiraju još više alternativa za sve različite životne stilove. Čak se i trpezarijski sto upotrebljava za višestvari, poput čitanje i pisanje, naravno osim jela. Predivno kreirani Ventaglio sto je jedan od tih distinktivnih dizajna koji se uklapaju u okruženje, pažljivo satkano elegancijom. Proziveden od strane Cassina Brenda, nakon što ga je dizajnirala Charlotte Perriand 1972.godine, ovaj funkcionalni sto ima vrh napravljen od 14 letvi koje su postavljene na tri noge. Predstavlja asimetrični dizajn, ovaj predivni trpezarijski sto je skulpturalni komad nameštaja koji nam pomaže da jednoj prostoriji dodamo dodir klasike i stila.

Dostupan je u prirodnoj nijansi hrasta i tamnog hrasta, sto je savršen za one koji žele da kreiraju tačku fokusa u prostoriji. Njegov asimetrični oblik nudi nekonvencionalni raspored sedenja, čineći obroke zabavnim i izazovnim. Ovo je sjajno za početak razogovora. Zamislite sebe, kako razgovarate o lepoti i funkcionalnosti sa svojim prijateljima, uz čašu vina, za ovim predivnim i intrigantnim komadom nameštaja.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: MERCEDES-BENZ LINIJA NAMEŠTAJA

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2020. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X