O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Nameštaj

ITALIJANSKI EMU NAMEŠTAJ

ITALIJANSKI EMU NAMEŠTAJ
ITALIJANSKI EMU NAMEŠTAJ
ITALIJANSKI EMU NAMEŠTAJ
ITALIJANSKI EMU NAMEŠTAJ
ITALIJANSKI EMU NAMEŠTAJ
ITALIJANSKI EMU NAMEŠTAJ
ITALIJANSKI EMU NAMEŠTAJ
ITALIJANSKI EMU NAMEŠTAJ
ITALIJANSKI EMU NAMEŠTAJ
ITALIJANSKI EMU NAMEŠTAJ
ITALIJANSKI EMU NAMEŠTAJ
ITALIJANSKI EMU NAMEŠTAJ

Pogledajte najnovije kolekcije Emu italijnaskog nameštaja, dizajnirane od strane međunarodno poznatih dizajnera...

Nasuprot današnjem trendu delokalizacije proizvodnje, Emu metalni nameštaj, se isključivo proizvodi u okviru Marsciano fabrike, koja se prostire na 70.000 kvadratnih metara i od strane 150 radnika koji su zaposleni u njoj. Kvalitet Emu proizvoda je zagarantovan poznatim italijanskim standardom proizvodnje, kao i požrtvovanošću ove kompanije na konstantno tehnološko unapređivanje svojih proizvoda, posebno što se tiče materijala i izrade. U proteklih par godina, neprestani rast prodaje i proizvodnje Emu proizvoda, je doveo ovu kompaniju na prvo mesto na Evropskom tržištu, kada je reč o nameštaju za vrtove.

Linije proizvoda koje obuhvataju stolice, stolove, ležaljke, nameštaj za opuštanje, dostupni su u različitim materijalima, od metala do pruća i tikovine. Ovakva raznovrsnost ponude omogućava da većina potreba potrošača (cene i dizajna) bude zadovoljena.

Sav nameštaj za spoljašnju upotrebu je dizajniran i testiran tako da ispunjava sve mere bezbednosti propisane od strane evropske komisije za standarde, koji su trenutno navedeni za ovaj sektor tržišne proizvodnje. Svi testirani proizvodi poseduju tzv. „Contract standard“ koji je vid najvišeg standarda u ovoj oblasti. Kao rezulat ovog marljivog rada na dizajnu, tehnologiji i sigurnoj mehanizaciji, Emu proizvodi se mogu koristiti i u privatnom i javnom tipu otvorenih prostora, od privatnih bašta, do ekskluzivnih restorana i vrtova hotela.

Istorija EMU-a neminovno se spaja sa materijalom kojeg ona predstavlja: metalom. Ovo dvoje imaju mnogo zajedničkih osobina poput: svestranosti, dugotrajnosti i osetljivosti prema životnoj sredini, zahvaljujući osobini metala da se u potpunosti reciklira, ukoliko je to potrebno. Značajno iskustvo EMU firme u proizvodnji metala se upotpunjava svakim danom uz primenu novih tehnika i ideja, radi pronalaženja sve efikasnijeg rešenja za proizvodnju kvalitetnog nameštaja od recikliranog materijala i materijal koji ne šteti ostatku životne sredine.

Pri proizvodnji svojih proizvoda EMU ne koristi bilo kakve toksične supstance. Lakiranje nameštaja se vrši tačno po propisima i standardima SmaRT sertifikata, koji garantuje da ni jedna supstanca ili metal poput TGIC ili VOC nije prisutan pri lakiranju.

Uspeh Emu proizvoda proističe iz kombinacije nekoliko faktora: glamura i funkcionalnosti, kreativnosti i tehnologije, tradicije i inovacije. Asortiman proizvoda iz bogate i ekskluzivne „Advanced“ i „Classic“ kolekcije obuhvata najrazličitije stilove i trendove, tumačeći klasični dizajn na inovativne načine.

Najnovije kolekcije Emu nameštaja, dizajnirane su od strane međunarodno poznatih dizajnera. Imena popu Arika Levya, Carla Colomba, Paola Navonea, Patricije Urquiolae, Jean-Marie Massaude, Christophea Pillet i Rodolfa Dordonia već poseduju ekskluzivne linije proizvoda sa svojim imenom u okviru ove kompanije.

Ovoj zavidnoj grupi, biće sigurno dodata još mnoga poznata imena u bliskoj budućnosti. Najjači aspekt, u okviru kreativne strategije, ove firme je dobro osmišljena i kvalitetna reklamna kampanja, koja se našla na svim bitnim Evropskim listama i publikacijama. Sve one svedoče o izvanrednom kvalitetu Emu proizvoda.

 Mini Studio Magazin

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: SINONIM ZA DIZAJN - VONDOM

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X