O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Nameštaj

EMILIO NANNI ZA BILLIANI

EMILIO NANNI ZA BILLIANI
EMILIO NANNI ZA BILLIANI
EMILIO NANNI ZA BILLIANI
EMILIO NANNI ZA BILLIANI
EMILIO NANNI ZA BILLIANI
EMILIO NANNI ZA BILLIANI
EMILIO NANNI ZA BILLIANI
EMILIO NANNI ZA BILLIANI
EMILIO NANNI ZA BILLIANI
EMILIO NANNI ZA BILLIANI
EMILIO NANNI ZA BILLIANI
EMILIO NANNI ZA BILLIANI
EMILIO NANNI ZA BILLIANI
EMILIO NANNI ZA BILLIANI
EMILIO NANNI ZA BILLIANI

Svake godine, Billiani – istorijska frulijanska kompanija predstavlja nove modele stolica, koje su dizajnirali važni ljudi…

I ove godine, oni su učinili isto. Pripadanje je bila tema ovogodišnjih dizajna. Pripadanje teritoriji, gde je stolica neprikosnoveni predmet oko kog se kreira zajednica i znanje. Kako je kao predmet stolica ojačavana i unapređivana vekovima, iza sebe je ostavila nekoliko odlučnih i hrabrih naslednika. Ovi naslednici su dela koja su predstavljala tradiciju prožetu inovacijama, bez gubitka duše zanatlije, koji živi u svakom delu svog dizajna. Industrijsko okruženje u kom su predstavljene ove stolice takođe predstavlja simbol pripadnosti, i baš iz tog razloga služi kao pozadina za fotografisanje novih stolica i kolekcija, u igri snažnih dijaloga proizvodnje i proizvoda. Ova fabrika tako postaje savršeno mesto za predstavljanje pravih italijanski vrednosti – pažljivosti, odličnosti, umetnosti dizajna i ne-delokalizacijie.

Predstavljene kao istraga, istraživanje i predstavljanje lepote, ove fotografije uradio je Beppe Brancato, fotograf koji je specijalista za fotografisanje dizajna enterijera i sarađuje sa bitnim internacionalnim kompanijama, dizajnerskim studijima, magazinima i agencijama iz Milana i Londona.

Ovoga puta, predstavljamo vam dizajne koji su delo Emilio Nannia.

HIPPY

Kolekcija tapaciranih stolica, u kojoj se igra šavova, skulpturalnih oblika i prilagođene debljine, generiše kao veoma snažna i karakteristična. U Wood verziji, tapacirani ram kombinovan je sa bazom od breze, posebno dizajniranom da odgovara elegantnim i savremenim trpezarijama. Metal verzija ima čeličnu bazu. Interesantne kombinacije boja, materijala i ramova u potpunosti definišu prirodu kolekcije. U pitanju je veoma prefnjena kolekcija, koja daje dodir neformalne elegancije bilo kojoj prostoriji u koju se postavi.

CROISSANT

Croissant linija poboljšana je dvosedom, koji je okarakterisan ramom od breze i postavljenim sedištem i naslonom. Jednobojne verzije, koje su pomalo neutralne, predstavljaju optimalno slaganje tonova materijala i rama.

LOAD

Kao vanvremenski dizajnerski predmet, Load stolica inspirisana je skandinavskim dizajnom i u život vraća ideju pravog značenja reči savremeno. Ona predstavlja prefinjeno i pažljivo istraživanje, koje je uradio Emilio Nanni na temu arhetipske forme. Kreira novu dimenzionalnu povezanost, i za cilj ima da predstavi sklopivu stolicu u novom ruhu. Sada je modernija i elegantnija nego ikada. 

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: NEVEROVATNI RUČNO RAĐENI NAMEŠTAJ

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X