O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Nameštaj

BESPREKORNI STO ZA BILIJAR

BESPREKORNI STO ZA BILIJAR
BESPREKORNI STO ZA BILIJAR
BESPREKORNI STO ZA BILIJAR
BESPREKORNI STO ZA BILIJAR
BESPREKORNI STO ZA BILIJAR
BESPREKORNI STO ZA BILIJAR
BESPREKORNI STO ZA BILIJAR
BESPREKORNI STO ZA BILIJAR

Nakon predivnog izdanja Safretti kamina, Porsche design se vraća na scenu još jednom maštovitom adaptacijom…

Nemačka dizajnerska kuća predstavlja vizionarski sto za bilijar, koji je unikatan i savršen. Nazvan 24/7, ovaj sto zaista može biti ponos bilo kog doma, zahvaljujući njegovoj prilagođenoj estetici i minimalističkoj ideologiji.

Kao kontrast nezanimljivoj strukturi standardnih stolova za bilijar, 24/7 ima jedinstveni šik, zbog njegove jednostavne prirode. Njegove čiste liknije prkose nadmoćnim principima dizajna i definišu novi standard oblika i funkcije. Porsche filozofija “nema potrebe za dekoracijom formalnih konzistentnih proizvoda” ponovljena je u svim elementima. Napraljven od aluminijuma i finog drveta, ovaj sto napravljen je za jedinstvnene osobe sa visokim zahtevima u sferi performansi.

Savremen, ali bezvremen, ovaj sto za bilijar daje vam mogućnost neverovatnog iskustva igranja. Kreiran upotrebom hi-tech 3-D procedure vodenog sečenja, svaki lakirani sto ima kožne džepove, profesionalni trodelni škriljac, tkaninu visoke klase, SIMONIS i visoko kvalitetne gumene jastučiće. Kupovina ovog stola obećava vam mogućnost prilagođavanja sa dostavom do osam nedelja, sa setom kugli, trougla i ostale prateće opreme koja je dizajnirana kao deo stola. 

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: SAVREMENA SheLLf POLICA

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X