O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Nameštaj

BENTLEY LUKSUZNA HOME KOLEKCIJA

BENTLEY LUKSUZNA HOME KOLEKCIJA
BENTLEY LUKSUZNA HOME KOLEKCIJA
BENTLEY LUKSUZNA HOME KOLEKCIJA

Bentley brend sa oduševljenjem najavljuje partnerstvo sa Club House Italia, sa ciljem razvoja nove luksuzne Bentley Home kolekcije...

Ova ekskluzivna kolekcija nameštaja i aksesoara za vaš dom kombinovaće najfiniju izradu sa ekskluzivnim modernim dizajnom i luksuznim finišima koji naglašavaju Bentley kao renomirani globalni brend.

Ova moderna kolekcija kombinovaće tradicionalne elemente sa savremenim kontekstima kako bi poboljšali današnje rezidencijalne, komercijalne i kancelarijske enterijere.

Stefan Buescher, Direktor Proizvodnje i Marketinga Bentley Motorsa kaže: “Više od 90 godina Bentley proizvodi najfinije ručno rađene enterijere za automobile u svetu – sada prilazimo novoj liniji luksuza kako bi to isto učinili dostupnim ljudima za njihove domove i kancelarije”.

Club House Italia – koji su poznati po nameštaju za najfinije domove, kancelarije, apartmane, hotele, jahte i privatne avione – reflektovaće Bentley elegantni, prestižni i prepoznatljivi stil u kreiranju opsega nameštaja koji kombinuje najvišu pažnju posvećenu detaljima sa najfinijim estetskim senzibilitetom.

Osnova Club House Italia je izražavanje stila želje, davanje oblika luksuzu kroz savremenu umetnost koja je sačinjena od talenta, senzibiliteta i ekspertize. Kao kombinacija sa legendarnim Bentley stilom i ekskluzivnom proizvodnjom, ova saradnja ponudiće retke primere elegancije i luksuzne finiše, koristeći najlepše materijale sveta, kako bi se naglasili jedinstveni elementi karaktera i stručnosti.

Alberto Vignatelli, predsednik i CEO Club House Italia prokomentarisao je: “Saranja sa Bentley brendom biće savršeno ujedinjenje znanja, visokog stila i fine pažnje posvećene detaljima. Garantovaće kreaciju kolekcije za vaše domove koja će biti luksuzna poput visoke mode, napravljene za sofisticirane i ekskluzivne klijente, koji cene moderni luksuz i neverovatnu stručnost”. Nova Bentley Home kolekcija kombinovaće tradicionalni elan britanskog duha vožnje sa novim modernim engleskim preokretom, što je inače pristup koji je tako superiorno naglašen u Bentley apartmanu u St Regis hotelu u Njujorku. Tamo, kombinacija tradicionalnog i modernog prelazi u novu dimenziju kada govorimo o upotrebi kože, dragocenog drveta, čelika, vune, svile i stakla kroz ceo ovaj apartman, i distinktivnom kvalitetu koji reflektuje svaki predmet.

Lindsay Weaver, direktor licenciranja i brendirane robe Bentley motorsa kaže: “ Oduševljeni smo partnerstvom sa Club House Italia sa ciljem kreiranja novog uzbudljivog pristupa luksuzu. Oba brenda dosta veruju u dizajn i dele neverovatnu pažnju posvećenu detaljima – naši proizvodi biće zaista ekskluzivni ”.

Skorašnji Sajam Nameštaja u Milanu bio je savršeno mesto za specijalni prikaz malog izbora predmeta iz ove kolekcije, do njenog potpunog lansiranja u Maison et Object International Show u Parizu, u januaru 2014.godine.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: TRIBU LUKSUZNA KOLEKCIJA NAMEŠTAJA

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X