O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Nakit

SINERGIJA DVA LUKSUZNA BRENDA

SINERGIJA DVA LUKSUZNA BRENDA
SINERGIJA DVA LUKSUZNA BRENDA
SINERGIJA DVA LUKSUZNA BRENDA
SINERGIJA DVA LUKSUZNA BRENDA
SINERGIJA DVA LUKSUZNA BRENDA
SINERGIJA DVA LUKSUZNA BRENDA
SINERGIJA DVA LUKSUZNA BRENDA
SINERGIJA DVA LUKSUZNA BRENDA
SINERGIJA DVA LUKSUZNA BRENDA
SINERGIJA DVA LUKSUZNA BRENDA
SINERGIJA DVA LUKSUZNA BRENDA
SINERGIJA DVA LUKSUZNA BRENDA
SINERGIJA DVA LUKSUZNA BRENDA
SINERGIJA DVA LUKSUZNA BRENDA
SINERGIJA DVA LUKSUZNA BRENDA
SINERGIJA DVA LUKSUZNA BRENDA
SINERGIJA DVA LUKSUZNA BRENDA

Nakit napravljen u Italiji, namenjen damama koje uživaju u životu...

Pianegonda predstavlja svoju novu kolekciju nakita za 2014. godinu, koje oslikavaju izvrsni i inovativni dizajn, osmišljen za savremene žene koje uživaju u životu. Pianeonda nakit napravljen je u Italiji, od 925‰ srebra. Forme i svi elementi ovih dragocenih komada nakita dizajnirane su kako bi dodatno osnažile stil koji interpretira različita razmišljanja jedne dame, njenu senzualnost i samopouzdanje.

Umešna upotreba materijala i geometrijskih oblika svaku njihovu kolekciju čini jedinstvenom. Sve linije su drugačije, ali su u isto vreme ujedinjene nepogrešivim duhom Pianegonda brenda, koji je duže vreme neprikosnoveni simbol srebrnog nakita i italijanske umetnosti izrade, od 1990-ih godina.

Nove Reflection, Belowed i Celebrate Life kolekcije su jedinstvena proslava emocija i lepote, koja na savršen način naglašava ženstvenost svake dame.

Nežne dijamantske refleksije i moderni dizajn su srce Reflection kolekcije, koja je realizovana zahvaljujući prefinjenom radu sa srebrom, u koje je utisnuta jedinstvena tekstura, koja karakteriše ovu kolekciju. Rodijum je element koji oblaže svaki komad nakita i daje mu jedinstveni sjaj. Vermeil Laque varijanta, koja je jedinstveni i inovativni element, dodatno pojačava sjaj tekstura i dijamanata.

Cveće je u centru pažnje u Beloved kolekciji, asortimanu koji je dizajniran sa ciljem odavanja pošte lepoti i delikatnom duhu savremene dame.

Celebrate Life kolekcija je oda životu, koja je predstavljena srećom u njenom najmodernijem obliku. Reči “Celebrate Life” predstavljene su na srebrnim ogrlicama, prstenju i narukvicama, i na taj način u pravom svetlu predstavljaju dragocenost Pianegonda stila.

Ogrlice i minđuše iz Brightness kolekcije su protagonisti nove Proleće/Leto reklamne kampanje. Kvarc u kombinaciji sa srebrom kreira izvor svetlosti i boje, koji osvetljava prstenje i narukvice iz ove kolekcije, odnosno, to je jedinstveno izražavanje unutrašnje sreće i zadovoljstva svake dame.

Posvećen i dizajniran za dame, Pianegonda nakit za cilj ima naglašavanje svetlosti, dragocenost i emocija, na najekskluzivniji i najmoderniji način.

Priča o Morellato brendu počinje u Veneciji 1930.godine, kada je Giulio Morellato otvorio svoju prvu prodavnicu časovnika i nakita. Danas, Morellato je najveći italijanski brend koji se bavi proizvodnjom nakita. Snaga ovog brenda ogleda se u neprikosnovenom kvalitetu koji je ostao nepromenjen generacijama. Od 1999. Morellato proizvodi i nudi luksuz za poneti, “Nakit za život” obuhvata  koncept harmoničnih proporcija, senzualnu, šik ženstvenost i prefinjen italijanski ukus.

Esencijalnost, elegancija i kreativna originalnost su glavni elementi Morellato brenda. Od jeseni 2013.godine, Pianegonda komadi nakita postali su deo Morellato brenda, kroz sinergiju između Franka Pianegonde, odnosno kreativnog direktora brenda i same Morellato Grupe. Pianegonda brend predstavio se internacionalnim tržištima i postao poznat zahvaljujući svom ustaljenom kvaLitetu i unikatnim dizajnima. Njihovi revolucionarni koncepti su ono što kreira svet luksuza...

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: LOUIS VUITTON - Chain Attraction kolekcija
 • GLAMUROZNI KOMADI NAKITA

  Oslanjajući se na svoje 25 godina dugo iskustvo u dizajniranju nakita, Karen Karch kreira glamurozne komade namenjene onima koji nežele da budu konvencionalni…

 • MICHAEL KORS - na našem tržištu!

  Jesenju sezonu ljubitelji Michael Kors brenda dočekaće više nego zadovoljni jer nam na tržište pored satova stiže i kolekcija nakita ovog planetarno popularnog brenda.

 • LOUIS VUITTON - ACTE V KOLEKCIJA

  Pored fenomenalnih kožnih aksesoara, oni su nas oduševili već nekoliko puta svojim sjajnim kolekcijama dragocenog nakita…

 • NAKIT KOJI SPAŠAVA SVET

  S obzirom na sve što se trenutno događa u raznim delovima sveta, ljudi postaju sve više svesni problema koji se pojavljuju…

 • JUST CAVALLI - Stil i glamur

  Roberto Cavalli kreirao je Just Cavalli liniju 2001.godine, a posvetio je slobodnoj i savremenoj generaciji…

 • CALLEIJA FOR ASTON MARTIN - linija nakita

  Britanski proizvođač luksuznih automobila, Aston Martin, radi istu stvar kao Bentley… Oni su se udružili sa australijskim juvelirom John Calleijom…

 • PRSTENJE SA SKRIVENIM PREGRADAMA

  Renomirani britanski juvelir Theo Fenneli kreirao je novu kolekciju izvrsnog prstenja…

 • NAKIT CHAUMET LUMIÈRES D’EAU

  Vrhunski zlatar iz Pariza Chaumet je upravo objavio svoju najnoviju kolekciju, izuzetni Lumières d’Eau...

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2020. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X