O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Nakit

GLAMUROZNI KOMADI NAKITA

GLAMUROZNI KOMADI NAKITA
GLAMUROZNI KOMADI NAKITA
GLAMUROZNI KOMADI NAKITA
GLAMUROZNI KOMADI NAKITA

Oslanjajući se na svoje 25 godina dugo iskustvo u dizajniranju nakita, Karen Karch kreira glamurozne komade namenjene onima koji nežele da budu konvencionalni…

Nakon diplomiranja u prestižnoj Parsons Školi Dizajna 1989.godine, ona je odmah počela da očarava čitav svet svojim jedinstvenim kreacijama. Otvorila je svoj prvi butik po imenu Push u Njujorku, a potom je promenila ime svog brenda i otvorila još jedan butik 2006.godine. tokom godina, njena klijentela je rasla i sada uključuje i brojne poznate ličnosti poput Selin Dion, Dejvid Bouvija, Mišel Vilijams, Britni Spirs, Mariške Hargitaj, Kortni Lov i Megan Foks.

Ono što njen nakit izdvaja od drugih komada na tržištu je to što poseduje određenu lepotu, a u isto vreme ima značenje i predstavlja izazove. Dizajnerka inspiraciju za kreiranje svog nakita dobija iz raznih uglova života, pa se to ponekad mnogima čini neverovatnim. Ona meša različite materijale, poput korala i dijamanata, obojeno drago kamenja u intrigantnim kombinacijama i dragocene metale oblikovane na neobične načine.

Ipak, njen slobodni i otvoreni pristup dizajniranju je učinio da ona dobije mnogo ljubitelja i vernih klijenata, koji su joj dali svetsku slavu. 

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: MICHAEL KORS - na našem tržištu!

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X