O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

MODNI AKSESOARI

ZILLI - luksuzne naočare od zlata

ZILLI - luksuzne naočare od zlata
ZILLI - luksuzne naočare od zlata
ZILLI - luksuzne naočare od zlata
ZILLI - luksuzne naočare od zlata
ZILLI - luksuzne naočare od zlata
ZILLI - luksuzne naočare od zlata

Zilli luksuzni brend, prvi put je zakoračio u svet luksuza kreiranjem veoma kvalitetnih i skupocenih kožnih jakni…

Kao predvodnik u trci kreiranja luksuznih kožnih jakni, ovaj francuski brend takođe se posvetio kreiranju luksuzne muške mode. Njihova najnovija kreacija su trendi zlatne naočare nazvane Flamel. One su pune elegancije, a kreirane su kombinovanjem kreativnosti i visoke tehnologije u Japanu. Nekoliko radionica u Japanu specijalizovano je za kreiranje visoko kvalitetnih i luksuznih naočara. Mali komadići 18karatnog zlata pretvoreni su u zlatne ramove u verziji od žutog i belog zlata. U njih je utisnut mali komad japanske keramike sa Zilli logoom, što je prvi put da ova kompanija kombinuje zlato i crnu keramiku u svojim kreacijama.

Iznutra, ram je delimično prekriven ručno poliranim celuloznim acetatom u šablonu šahovske table. Sa spoljnje strane, donji deo rama je urađen u mahagoni tonovima, sa nijansama crvene i crne boje. Ove naočare imaju višeslojna polarizovana solarna stakla sa internim i eksternim slojem anti-refleks, kao i zaštitom od UVA i UVB zračenja. Stakla su dostupna u verzijama braon i tamno sive boje. Ostali elementi ovih naočara, poput šrafova i stega napravljeni su od čistog zlata.

Dve verzije ovih modernih i luksuznih Flamel naočara su dostupne u ograničenom izdanju od 50 komada – naočare za sunce i naočare za vid. Od ovog meseca, one se mogu kupiti u odabranim Zilli prodavnicama. 

Pročitajte i naš tekst o skupocenim Linda Farrow naočarima.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: INTERESANTNI CHANEL RANAC

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2020. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X