O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

MODNI AKSESOARI

UMETNOST U MODI

UMETNOST U MODI
UMETNOST U MODI
UMETNOST U MODI
UMETNOST U MODI
UMETNOST U MODI
UMETNOST U MODI
UMETNOST U MODI
UMETNOST U MODI
UMETNOST U MODI
UMETNOST U MODI
UMETNOST U MODI
UMETNOST U MODI

Moda je nije samo ono što nosimo, to je nosiva umetnost, luksuz za naše telo...

Dizajnerka Charlotte Olympia, koja je poznata po svom otkačenom smislu i ukusu za modu, ovu izjavu shvatila je prilično bukvalno. Za svoju novo kolekciju, reinterpretirala je svoje poznate Dolly pumps platforme uzimajući uzorke iz radova najvećih umetnika 20og veka, kao što su Pablo Picasso, Howard Hodgkin, Vincent Van Gogh, Jackson Pollock, Roy Lichtenstein i Piet Mondrian. Cipele koje su kreirane za luksuznu radnju Neiman Marcus svoj debi imale su na Art Basel Miami, čineći ih pravom stvari kojom se može slaviti savremena umetnost. Kako bi svoju ideju sprovela u delo, odnosno oživela svoju viziju, Olympia je angažovala britansku umetnicu, fotografa i body art slikarku Boyarde Messenger, koja je ručno oslikala svih 100 pari ovih cipela. Krajnji rezultat je šik i unikatnost u koju poverujete kada ih vidite!

Charlotte Olympia je stvarno nadmašila samu sebe ovoga puta i njena pop-art kolekcija nije ništa manje od moderne umetnosti. Daje mogućnost ljubiteljima umetnosti  i mode da sa sobom nose deo istorije, gde god da krenu.

 

D.Ć.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: NAJSKUPLJE CIPELE NA SVETU

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X