O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

MODNI AKSESOARI

TOP 5 NAJSKUPLJIH CIPELA SVETA

TOP 5 NAJSKUPLJIH CIPELA SVETA
TOP 5 NAJSKUPLJIH CIPELA SVETA
TOP 5 NAJSKUPLJIH CIPELA SVETA
TOP 5 NAJSKUPLJIH CIPELA SVETA
TOP 5 NAJSKUPLJIH CIPELA SVETA
TOP 5 NAJSKUPLJIH CIPELA SVETA

Iznenađujuća činjenica – kada se posmatra 5 najskupljih cipela sveta, 4 pripada poznatom dizajneru Stuartu Weitzmanu…

On koristi jedinstvene materijale i svim detaljima posvećuje dosta pažnje, a to je glavni razlog zašto neki od njihovih modela koštaju i po nekoliko miliona dolara. Mnoge cipele sa ove liste pojavile su se u nekoliko filmova, viđene su na crvenom tepihu i mnoge poznate zvezde ih nose. Bez daljeg odlaganja, mi vam predstavljamo našu listu 5 najskupljih cipela sveta.

5. Stuart Weitzman - “Ruby Slippers”: $1.600.000

Ruby Slippers ovog poznatog dizajnera predstavljaju par neobičnih cipela, dekorisanih sa 642 luksuzna rubina i jednom funtom platine. Ali, zbog upotrebe crvenog satena, ove cipele su veoma elegantne. Prvi put su viđene u izlogu luksuzne Harrods robne kuće u Londonu, 2003.godine. Nekoliko godina kasnije, prodate su anonimnom kupcu, za više od 1.6 miliona dolara.

4. Stuart Weitzman - “Tanzanite Heels”: $2.000.000

Ime ovih predivnih luksuznih cipela potiče od činjenice da one sadrže 185 karata plavog tanzanite. Štaviše, ukrašene su i sa 28karatnim dijamantima, što u potpunosti opravdava njihovu cenu od dva miliona dolara.

3. Stuart Weitzman - “Cinderella Slippers”: $2.000.000

Stuart Weitzman Cinderella Slippers je 2004.godine nosila Alison Kraus, na dodeli Oskara. Ovo su zaista fantastične cipele, dekorisane sa 565 dijamanata. One predstavljaju neverovatno remek delo mode i dizajna.

2. Stuart Weitzman - “Rita Hayworth” Heels: $3.000.000

Rita Hayworth bila je jedna od najboljih glumica i pevačica ovog sveta. Sa takvom reputacijom, ona je naručila cipele koje bi prikazale njenu ličnost. Stuart Weitzman Rita Hayworth cipele su zaista impresivne i elegantne. Njena ćerka nasledila je ovo bogatstvo, i trenutno ih koristi kao dekor u svom domu. A kako i ne bi, kada nose cenu od 3.000.000 dolara.

1. Harry Winston - “Ruby Slippers”: $3.000.000

Ove cipele dizajnirao je Harry Winston brend, sa ciljem proslavljanja 50.godišnjice Čarobnjaka iz Oza. Njihove Ruby Slippers koštaju nešto više od tri miliona dolara i ukrašene su sa preko 4.600 komada dragog kamenja. Ovo su inače, ubedljivo najskuplje cipele na svetu.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: DIORIFIC TORBE IZ DIORA

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2020. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X