O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

MODNI AKSESOARI

SKUPOCENI GUCCI PRTLJAG

SKUPOCENI GUCCI PRTLJAG
SKUPOCENI GUCCI PRTLJAG
SKUPOCENI GUCCI PRTLJAG
SKUPOCENI GUCCI PRTLJAG
SKUPOCENI GUCCI PRTLJAG
SKUPOCENI GUCCI PRTLJAG
SKUPOCENI GUCCI PRTLJAG
SKUPOCENI GUCCI PRTLJAG
SKUPOCENI GUCCI PRTLJAG

Ukoliko biste bili voljni da platite 50.000 dolara za luksuzni prtljag, savetujemo vam da posetite najbliži Gucci butik…

Ove sezone, luksuzni Gucci brend nudi nam skupocene i ekskluzivne komade prtljaga, ručno napravljene po narudžbini, u Italiji. Postoje dva modela ovog novog prtljaga, Guccisima Leather Shoe Trunk i Diamante Lux Leather Gucci Heritage Travel Trunk. Savršeni su aksesoari za svako putovanje, i nemaju nikakvu alternativu, osim Louis Vuitton prestižnih komada.

Na Gucci sajtu, Guccisima Leather Shoe Trunk kategorisan je kao muški prtljag, ali nema potrebe za brigom. Skupocene cipele sa visokom petom, poput čuvenih Loboutin ili Jimmy Choo modela veoma lagano stanu u njega. Ovaj kofer napravljen je od predivne tamno braon kože i ima kožne detalje iste boje. Ima katanac i kopču za bezbedno zatvaranje, 13 kožnih drvenih fioka sa ID etiketama i drvene pregrade sa držačima, kao i odvojeno mesto za vaše delikatno donje rublje. Eksterijer ovog kofera sadrži ručke sa metalnim ćoškovima.

Za izradu jednog ovog kofera potrebno je 20 dana. Nema greške u kategorizaciji Diamante Lux Leather Gucci Heritage Travel Trunk modela. Napravljen od jarko žute kože, ovaj kofer namenjen je isključivo damama. Posvećen je više prefinjenoj garderobi nego obući. Ima pet fioka, šest drvenih ofingera, odvojenu vreću za dragocene komade, kao i jednu kutiju obloženu platnom za one omiljene odevne predmete. 

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: NOVE ŽIVOPISNE MIU MIU TORBE

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2020. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X