O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

MODNI AKSESOARI

SERGIO ROSSI – GOLDEN CAGES

SERGIO ROSSI – GOLDEN CAGES
SERGIO ROSSI – GOLDEN CAGES
SERGIO ROSSI – GOLDEN CAGES
SERGIO ROSSI – GOLDEN CAGES
SERGIO ROSSI – GOLDEN CAGES
SERGIO ROSSI – GOLDEN CAGES

Tačno je da smo tek zakoračili u proleće ali već znamo šta će se nositi na kraju godine...

Sergio Rossi kolekcija Jesen-Zima 2013-14 ideja je kreativnog direktora Francesco Russoa koji inspiraciju nalazi u jednoj snažnoj ideji: uzdizanje cipele kao izraza arhitektonskog dizajna. To je odavanje počasti svetski poznatom španskom arhitekti Santiagu Calatravi, koji je kroz svoj rad forsirao ujedinjenje arhtitekturalne vizije i inženjerskih principa.

Shodno tome, Sergio Rossi cipela postaje svrha za sve praktične mikro izrade gde se arhitekturalni faktor spaja konceptualno, kao i uspešna potraga za dizajn projektom, ne kao grupa geometrijskih oblika i konsekventno kompletna konstrukcija. Osnovna struktura ovde ponovo dobija svoju vrednost.

Raznoliki oblici i boje ustupaju mesto setu strukturalnih komponenti koje preuzimaju dominantnu ulogu – one su ono što ultimativno definiše cipelu.  Kako neverovatni primer tako i jedinstveni predmet nove Sergio Rossi Jesen-Zima 2013-14 kolekcije je cipela sa šiljak petom sa metalnim kavezom između đona i štikle.

Ova linija sa konceptom jednostavnosti i čistog dizajna sadrži paletu crne i bele boje, kao i boje kože. Što se tiče materijala, upotreba pitona kao dodatka klasičnoj koži i antilopu zavisi od same teksture kože, koja poboljšava i pojačava grafičke efekte cipele.

I na kraju, pink zlato i čelik – metali sa efektivnom konekcijom sa realmom arhitekture – dovode ovu kolekciju do savršenstva.

 

D.Ć.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: BLISTAVO ŽUTA TORBA ZA PROLEĆE

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2020. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X