O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

MODNI AKSESOARI

RALPH LAUREN KOLEKCIJA TORBI

RALPH LAUREN KOLEKCIJA TORBI
RALPH LAUREN KOLEKCIJA TORBI
RALPH LAUREN KOLEKCIJA TORBI
RALPH LAUREN KOLEKCIJA TORBI

Moda leti na magičnom tepihu sa ciljem da zadivi sve dame sveta novom i senzacionalnom kolekcijom torbi…

Ralph Lauren lansirao je Tapestry kolekciju, kako bi upotpunio svoju rusko-inspirisanu Jesen 2013 postavku. Svaka od ovih torbi je jedistvena i fascinantna i predstavlja originalne predmete vunenih tapiserija. One su napravljene od kože, sa mesinganim elementima i prefinjenim obodima.

Velika Carpet Shearling Tote torba viđena je već na Jesen 2013 modnoj pisti, a sada je dostupna u maloprodaji po ceni od 2.950 dolara. Napravljena je u Italiji, ima dve ručke na vrhu, kao i kožni kaiš za nošenje preko ramena.

Carpet Shearling Hobo torba napravljena je od strane američkih umetnika od vintage autentičnih tepiha i suptilne kože. Cena joj je 1.950 dolara, a izgleda veoma šik i luksuzno. Ima kaiš za nošenje preko ramena sa srebrnim i zlatnim tonovima.

Carpet Patchwork Tote košta 2.400 dolara. Napravljena je u Sjedninjenim Državama, ova klasična tašna ima pojačano dno od antilopa i ručno rađene kožne detalje koji su postavljeni sa strane.

Namenjene gradskim damama, koje ne pristaju na kompromise, je ova Military Small Carpet torba. Iako je mala po veličini, cena joj je 2.750 dolara. Napravljena je od refinirane vune, ručno je pravljena kako bi imala intrigantni bohemian šablon. Kao i Velika Carpet Tote torba je takođe napravljena u Italiji.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: FENDI BAG BUG AKSESOAR

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X