O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

MODNI AKSESOARI

PREFINJENE PROST-BOUCLE NAOČARE

PREFINJENE PROST-BOUCLE NAOČARE
PREFINJENE PROST-BOUCLE NAOČARE
PREFINJENE PROST-BOUCLE NAOČARE
PREFINJENE PROST-BOUCLE NAOČARE

Priča o Prost-Boucle naočarima počinje davne 1936.godine, kada je Joseph Prost-Boucle kreirao svoj prvi optički ram sa veoma jednostavnim alatom...

Iz ove priče, razvila se strast prema dizajnu, koji se zasniva na porodičnom nasleđu i tradiciji, kao i prestižnim materijalima i ručnim tehnikama. Njihove naočare napravljene su od 18karatnog zlata, impresivnim ručnim tehnikama, a najnovija kolekcija se malo odvaja od tradicije i okreće visoko kvalitetnom i modernom dizajnu.

Svaki komad iz njihovog prestižnog asortimana dizajniran je da probudi osećaj ekskluziviteta i retkosti. Namere konvencionalnih proizvođača su izazvane, tako što ovaj brend ne kreira ništa što bi bio obični modni aksesoar. Svaki predmet iz njihove kolekcije je savršen komad nakita. Glavni cilj Prost-Boucle brenda je kreiranje zavodljivih komada, koji nastaju kao inspiracija koju dobijaju kroz potragu za savršenstvom, apsolutnim proporcijama i jednostavnim oblicima. Svaki predmet ovog brenda ima svoju istoriju, odnosno rođen je kao lični doživljaj prošlog iskustva, prati tajne, želje, skrivene emocije, uzburkane snove, kao neka predivna poema.

Umetnost kultivisanja retkih predmeta je esencijalna kada se radi o kreiranju izvrsnih komada. Njihova kolekcija Arabesque inspirisana je okolnom florom, ima gladak i zaobljen oblik, koji simbolizuje senzualnost i izvor energije. Naočare iz ove linije napravljene su od 18karatnog zlata, a dekorisane su sa 226 retkih belih dijamanata.

Maillon model naočara simbolizuje posebnu vezu koju imamo sa voljenim osobama. Maillon je uparen sa zelenim tsavoritom, kamenom koji simbolizuje mir i relaksaciju. Napravljene su od 18karatnog pink zlata, a dekorisane su sa 234 pink safira i 78 zelenih tsavorita.

Carré Noir linija zasniva se na jednostavnosti i realnosti. Napravljene su od 18karatnog belog zlata, a za dekor su odabrani crni dijamanti, kojih ukupno ima 24. Sa druge strane, Code 135 model predstavlja život kao fotografiju. Napravljene od 18karatnog crnog zlata, dekorisane su sa 10 rubina i 6 crnih oniksa u obliku bageta. 

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: INTERESANTNA KOLEKCIJA ŠEŠIRA

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2020. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X