O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

MODNI AKSESOARI

NOVI TREND ZA OVO LETO

NOVI TREND ZA OVO LETO
NOVI TREND ZA OVO LETO
NOVI TREND ZA OVO LETO
NOVI TREND ZA OVO LETO

Ove sezone sve modne piste preplavljene su jarkim i smelim motivima koji predstavljaju eklektičnu kombinaciju etno i afričkih motiva.

Upravo je to ono što karakteriše predivnu luksuznu FREYWILLE kolekciju Spirit Of Africa koja predstavlja savršen izbor za divlja, vrela leta puna strasti i uživanja. FREYWILLE kroz ovu kolekciju sa ponosom predstavlja dva kompatibilna ali ipak potpuno različita seta Safari i Kilimanjaro – koji su odraz bezgranične energije i moćnih ritmova koji će vas povezati sa duhom Afrike.

Ove kolekcije su izraz posvećenosti i poštovanja prema čovečenstvu i kontinentu na kojem je sve počelo - i život i umetnost. Set Safari karakteriše harmonična kombinacija animal printa sa motivima domorodačke umetnosti dok Kilimanjaro predstavlja odu drevnim afričkim rukotvorinama. Prefinjene komade FREYWILLE nakita od pečenog emajla uokvirene u dragocenu 24-karatnu pozlatu iz ove i mnogih drugih umetničkih kolekcija možete da pronađete u ekskluzivnom butiku u centru Beograda na Terazijama broj 26.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: NOVA I ELEGANTNA TORBA VIKTORIJE BEKAM

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2020. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X