O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

MODNI AKSESOARI

NOVA RALPH LAUREN DUFFEL TORBA

NOVA RALPH LAUREN DUFFEL TORBA
NOVA RALPH LAUREN DUFFEL TORBA
NOVA RALPH LAUREN DUFFEL TORBA
NOVA RALPH LAUREN DUFFEL TORBA
NOVA RALPH LAUREN DUFFEL TORBA

Fantastična nova Ralph Lauren torba, kao i uvek do sada, jedinstvena i veoma kvalitetna...

Dok Ralph Laurenova poslednja kolekcija pod nazivom „The Dog Walk“ ima odličan odziv i  pozitivne kritike vernih potrošača ovog brenda, u prodaji se našla još jedna glamurozna torba koja je se više uklapa u estetsku temu i dizajnersku zamisao ove kolekcije nego bilo koja druga. Ovo je verovatno posledica namerno izostavljenje reklamne kampanje i promocije ovog komada za razliku od drugih primeraka iz kolekcije kako bi se izazvao efekat iznenađenja. „Shearling Duffel“ je toliko praktična i neodoljivo slatka da bi mogla uspešno da „izađe na crtu“ bilo kojoj drugoj torbi, a njen pufnasto-kučeći dizajn vlasnike i kupce prosto poziva da se sa njom maze i uživaju u dodiru sa najfinijim materijalima od kojih je izrađena.

Dovoljno je da bacite samo jedan pogled ka njoj i imaćete osećaj da će otrčati poput preslatkog kučenceta. U vremenima kada je ceo modni svet okrenut kožnim materijalima, krznasto-pufnsti materijal korišćen za izradu ove torbe velikom brzinom kupi sve više simpatija zahvaljujući opojnom miksu glamura, sofisticiranosti i funkcionalnosti. Dizajnirana je tako da se može nositi na više načina – može biti ručna torba, ali zahvaljujući kožnom kaišu sa zlatnim detaljima, koji dolazi kao dodatak i može se postaviti po potrebi, može se nositi i preko ramena. Unutrašnjost je izrađena od najkvalitetnijeg pamuka u boji koja je u savršenom skladu sa eksternim delom, a idealno postavljene pregrade i džepovi je čine dodatno praktičnom. Svaki primerak ima identifikacionu karticu i naravno etiketu sa cenom koja iznosi 6000 $.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: LOUIS VUITTON SC TORBA

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2020. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X