O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

MODNI AKSESOARI

NOVA LINIJA VINTAGE NAOČARA

NOVA LINIJA VINTAGE NAOČARA
NOVA LINIJA VINTAGE NAOČARA
NOVA LINIJA VINTAGE NAOČARA
NOVA LINIJA VINTAGE NAOČARA
NOVA LINIJA VINTAGE NAOČARA
NOVA LINIJA VINTAGE NAOČARA
NOVA LINIJA VINTAGE NAOČARA
NOVA LINIJA VINTAGE NAOČARA

Nova Louis Vuitton Proleće/Leto 2014 kolekcija naočara za sunce definisana je retro dizajnima…

Uniseks naočare koje nam ovaj luksuzni brend predstavlja kreirane su u fantastičnim oblicima, sa tamnim “tortoise” ramovima i bojama ciklame i ljubičaste za dame, i brilijantno plave za gospodu. Veliki dizajni za dame predstavljaju oblike mačjeg oka, u nijansama ciklame, ljubičaste, petrol plave i braon, uokvirene ramovima sa metalnim elementima i zaobljenim detaljima. Nekoliko pari naočara dekorisano je Monogram šablonom i cvetovima, dok je nekoliko modela veoma smelo i zaobljeno sa interesantnom kombinacijom boja.

Za modno svesne muškarce, Louis Vuitton naočare za ovu sunčanu sezonu su takođe urađene u vintage inspirisanom stilu. Damier platno igra veliku ulogu u ovoj kolekciji i predstavljeno je na dva para. Ovo intrigantno platno kreira interesantni 3D efekat koji privlači dosta pažnje.  Za treći dizajn, opcije boja koje su predstavljene su bež, teget ili tirkizno plava. Ramovi su napravljeni veoma elegantno, kako bi svaki muškarac koji ih nosi privukao dosta pažnje. 

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: KIT HARINGTON ZA JIMMY CHOO

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2020. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X