O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

MODNI AKSESOARI

JIMMY CHOO KOLEKCIJA PROLEĆE/LETO

JIMMY CHOO KOLEKCIJA PROLEĆE/LETO
JIMMY CHOO KOLEKCIJA PROLEĆE/LETO
JIMMY CHOO KOLEKCIJA PROLEĆE/LETO
JIMMY CHOO KOLEKCIJA PROLEĆE/LETO
JIMMY CHOO KOLEKCIJA PROLEĆE/LETO

Jimmy Choo nam predstavlja nešto sveže, u svojoj Proleće/Leto 2014 kolekciji, što je zaista vredno pažnje…

Ova jedinstvena kolekcija predstavlja nove modele sandala i torbi, sa intrigantnom temom konopca. Prvo, tu su Keane Braided Robe Sandal čizme. Opremljene zip zatvaračem na svom zadnjem delu, u prednjem delu imaju intrigantni konopac, koji daje potporu ovoj cipeli, kao i visok nivo komfora, što ih čini savršenim za predstojeću toplu sezonu. Njihova cena je 1.995 dolara.

Zatim, tu su Kalmar Braided Robe sandale, koje su jednostavno rečeno kraća verzija prethodno pomenutog modela čizama. Imaju slični dekorativni šablon, napravljene su od istih materijala, a njihova dubina je do gležnjeva. Cena im je 1.395 dolara.

I na kraju, uz nove cipele, treba vam i nova torba. S ovim na umu, Jimmy Choo kreirao je novu verziju svoje Shadow torbe. Ova moderna torba ima egzotični kožni kaiš sa metalnim elementima, dok je zatvorena dekorativnim kićankama i katancima. Ovaj elegantni aksesoar, koji se savršeno slaže sa prethodno pomenutim sandalama dostupan je po ceni od 1.995 dolara. 

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: ZILLI - luksuzne naočare od zlata

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2020. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X