O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

MODNI AKSESOARI

FREYWILLE ELEGANCIJA ZA MUŠKARCE

Kultni simboli muške elegancije  FREYWILLE...

Pri kreiranju kolekcija za muškarce premisa kojom se FREYWILLE vodio uvek je bila stvaranje simbola kojima će savremeni muškarac na jedinstven način moći da istakne svoju uspešnost, vrednosti kojima teži i da predstavi svoju ličnost.

Ključni detalji svake FREYWILLE muške kolekcije su kravate i dugmad za košulje koji ujedno predstavljaju i najbolji primer stvaralačke interakcije FREYWILLE umetnika i vrhunskih majstora izrade. FREYWILLE umetnici kroz autentični dizajn uspešno oživljavaju klasične FREYWILLE motive koji istovremeno plene svojom prepoznatljivošću i neponovljivošću.

Jedna od najnovijih kolekcija koja je nedavno stigla u galeriju FREYWILLE butika na Terazijama broj 26 je kolekcija modernih, uskih kravata na kojima je predstavljen rad jednog od najeminentnijih umetnika svih vremena – Gustava Klimta. Raskošni, muževni kolorit kombinovan sa dizajnom u sebi objedinjuje veoma nesvakidašnji ali klasični dizajn. Autentičnost ovog dizajna i vrhunska izrada predstavljaju univerzalni sibmol muške elegancije i modni detalj koji prepoznaju i nose svi oni kojima je stil imperativ.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: NOVA LINIJA VINTAGE NAOČARA

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X