O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

MODNI AKSESOARI

CIPELE INSPIRISANE GRDANOM

CIPELE INSPIRISANE GRDANOM
CIPELE INSPIRISANE GRDANOM
CIPELE INSPIRISANE GRDANOM
CIPELE INSPIRISANE GRDANOM
CIPELE INSPIRISANE GRDANOM
CIPELE INSPIRISANE GRDANOM

Anđelina Džoli udružila se sa Christian Louboutin brendom sa ciljem kreiranja cipela koje su inspirisane filmom Maleficent...

Kreirane od strane poznatog i voljenog dizajnera cipela, koji je poznat po svojim ekstravagantnim crvenim đonovima, i same poznate glumice, ove cipele koje nose naziv Malangeli inspirisane su likom Džolijeve u Diznijevom ostvarenju, a prodaju se samo ukoliko ih naručite unapred. Ova glumica koja savršeno izgleda sa svojih 39 godina debitovala je sa parom cipela u crnoj boji, a onda su se pojavile bela i zlatna verzija u sklopu promotivne turneje. Inače, svaki par cipela ručno se pravi u Louboutin ateljeu u Parizu.

Kako u opisu cipela stoji, one imaju mrežaste panele sa ciljem kreiranja iluzije magije, oblikovane štikle koje izgledaju kao vitice dima, a naravno tu je i ikonski, poznati crveni đon. Kao rezultat ove kombinacije dizajna, dobijene su ekskluzivne cipele koje su mračne, opasne i zavodljive, savršene za crveni tepih i bilo koju priliku van njega.

Možete naručiti crnu ili crvenu verziju ovih cipela, koje su napravljene od kože, po ceni od 1.600 dolara. Inače, zarada od prodaje ovih cipela biće prosleđena humanitarnim organizacijama, koje su posvećene stvaranju boljeg života za decu celog sveta.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: JIMMY CHOO & CARRERA - CARRERA 6000

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X