O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

MODNI AKSESOARI

BMW i KOLEKCIJA AKSESOARA

BMW i KOLEKCIJA AKSESOARA
BMW i KOLEKCIJA AKSESOARA
BMW i KOLEKCIJA AKSESOARA
BMW i KOLEKCIJA AKSESOARA
BMW i KOLEKCIJA AKSESOARA
BMW i KOLEKCIJA AKSESOARA
BMW i KOLEKCIJA AKSESOARA
BMW i KOLEKCIJA AKSESOARA

Nakon uspeštnog lansiranja i3 i i8 kolekcija, BMW sada predstavlja liniju lifestyle aksesoara baziranu na “i” pod brendu…

Nazvana “BMW i collection” ova linija aksesoara ima eco friendly karakter obeležen tom vizijom koju poseduje bavarski proizvođač automobila. Nasuprot običnim kolekcijama aksesoara koje lansiraju proizvođači luksuznih automobila, koji predstavljaju moć i izobilje, BMW "i" kolekcija ima premijum svakodnevne predmete na svojoj listi.

Predmeti iz BMW "i" kolekcije poput urbane mega-shopper torbe, torbe za laptop i notesa napravljeni su od održivih i modernih materijala, uključujući kožu i materijal nalik na filc. BMW "i" notes dolazi u kompletu sa BMW "i" hemijskom olovkom, a svi predmeti su naglašeni plavom bojom i imaju BMW potpis na sebi.

Drugi predmeti iz ove BMW "i" kolekcije uključuju mat aluminijumski 16 GB USB, BMW "i" solarni punjač koji se može koristiti za MP3 plejere i mobilne telefone, kao i BMW "i" priveske za ključeve. Ova luksuzna "i" edicija aksesoara biće na prodaju od oktobra 2013 pa na dalje.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: BUGATTI LIFESTYLE KOLEKCIJA

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X