O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

MODNI AKSESOARI

BENTLEY LINIJA AKSESOARA

BENTLEY LINIJA AKSESOARA
BENTLEY LINIJA AKSESOARA
BENTLEY LINIJA AKSESOARA
BENTLEY LINIJA AKSESOARA
BENTLEY LINIJA AKSESOARA
BENTLEY LINIJA AKSESOARA

Kako bi dobili naklonost svojih ljubitelja, luksuzni brend Bentley svojim trudom i maštom predstavlja raznolike predmete iz svog opsega...

Mnogi su čuli za Bentley automobile, ali treba znati da ovaj brend nudi i drugu robu, poput kućnog i kancelarijskog nameštaja, parfema za muškarce, kao i satova, skija i prtljaga.

Kako bi proširili svoj opseg, Bentley Motors su sada odlučili da zadive dame, kreiranjem linije torbi. Ovaj posao je rezultat saradnje direktorke Bentley Produc Dizajna, Daniele Ceccomori i francuskog dizajnera proizvoda od visoko kvalitetne kože Vincenta du Sartela, koji je već sarađivao sa luksuznim brendovima Louis Vuitton i Loewe.

Novi opseg torbi Bentley brenda sastoji se od dva stila, oba u opsegu boja inspirisanog bojama završnih detalja ovog brenda – Fireglow Red, Neptune Blue i Imperial Blue.

Barnato torba, koja košta 7.000 dolara, inspirisana je engleskom avijatičarkom Dianom Barnato-Walker, koja je bila odana Bentley mušterija, a Continental torba po ceni od 5.500 dolara inspirisana je modelom automobile koji nosi isto ime. Ova automobilska kompanija planira da prodaje svoje proizvode na revijama i događajima u SAD, Velikoj Britaniji, Aziji i Bliskom Istoku.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: CHARLOTTE OLYMPIA ARCHIE LINIJA

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X