O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Kupatilo

KUPATILO OD BELGIJSKE ČOKOLADE

KUPATILO OD BELGIJSKE ČOKOLADE
KUPATILO OD BELGIJSKE ČOKOLADE
KUPATILO OD BELGIJSKE ČOKOLADE
KUPATILO OD BELGIJSKE ČOKOLADE
KUPATILO OD BELGIJSKE ČOKOLADE
KUPATILO OD BELGIJSKE ČOKOLADE
KUPATILO OD BELGIJSKE ČOKOLADE
KUPATILO OD BELGIJSKE ČOKOLADE
KUPATILO OD BELGIJSKE ČOKOLADE
KUPATILO OD BELGIJSKE ČOKOLADE
KUPATILO OD BELGIJSKE ČOKOLADE

Kada govorimo o bilo kojoj vrsti nameštaja, nameštaj od napravljen od čokolade je nešto zaista kreativno i maštovito...

Baš takva je ova kolekcija kupatila koju su kreirali čokolatieri iz Choccywoccydoodah kompanije. Kupatilo koje su oni osmislili kreirano je u potpunosti od prefinjene belgijske čokolade. 

Ova jedinstvena postavka, sa imenom Maderno Bathroom Sweet, inspirisana je činjenicom da ljudi iz Britanije, odakle je ova kompanija, često u pretrazi traže "Bathroom sweets", umesto "Bathroom Suites", pogrešno ispisujući dve homofonične reči. Izvršni direktor Bathrooms.com brenda, Ian Monk, iskoristio je ovu priliku da kreira nešto što je i više nego izvanredno, pa je tako rođena kolekcija kupatilskog nameštaja od čokolade. 

U ovoj kolekciji ćete pronaći sve što očekujete od prosečnog kupatila, sem što je napravljeno od materijala koji niko nije očekivao da vidi u kupatilu. Naravno, nešto što je ovoliko neverovatno dolazi i sa visokom cenom, pa ćete tu videti čokoladnu kadu od 83.000 dolara, čokoladni bide od 11.600 dolara,

umivaonik od 15.000 dolara i wc šolju od 23.200 dolara, što čini da kolekcija košta ukupno oko 133.000 dolara i ima preko 9 miliona kalorija. 
Nažalost, ova kolekcija nije namenjena za praktičnu upotrebu, sem dekorativne. Čokolada od koje je napravljena kolekcija topi se u dodiru sa bilo čime toplim, što znači da je topla kupka u ovoj preukusnoj kadi nemoguća. Pretpostavljamo da biste mogli da pojedete ovu čokoladu, ali ipak, to bi bilo kao da jedete neko umetničko delo. 

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: MACO - INOVATIVNA KUPATILA
 • MACO - INOVATIVNA KUPATILA

  Maco je nova kolekcija kupatila koja se sastoji od umivaonika, bidea, tuševa i ugradnih tuševa, pri čemu je boja ključni element kolekcije…

 • NOVITET ANTONIOLUPI BRENDA

  U ovoj kolekciji, koncept koji na savršen način oslikava Meteo tuš AntonioLupi brenda dodatno je razvijen…

 • VITRA I CHRISTOPHE PILLET

  Osećanja su pokretačka snaga iza dizajna Vitrine nove Pillet serije…

 • VISION - JOSE LEVI & UP GROUP

  Jose Levy dizajnirao je kolekciju kupatila, po imenu Jungle Wash, za italijanske specijaliste u radu sa mermerom, Up Group.

 • MINIMALISTIČKA KUPATILA - ALTAMAREA

  Napravljena od Altamarea, Volo Green je kolekcija kupatila koja skladno stapa estetiku i funkcionalnost, definiše kvalitet i prefinjenost.

 • BETONSKI LAVABOI PIETRA DANZAR

  Izdržljivi i lepi, ovi savremeni betonski lavaboi iz kompanije Pietra Danzare, imaju kul industrijski šik dizajn, spojen sa dozom luksuza.

 • INIPI SAUNA BY DURAVIT

  Sauna kupanje je izmišljeno pre oko 5000 godina u Aziji.

 • TUŠ KABINE PO VAŠOJ MERI

  Atraktivan, moderan dizajn plastičnih okvira, kvalitetni materijali, prostrane površine za tuširanje, izrada po meri, su samo neke od prednosti Marconio tuš kabina...

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X