O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Kupatilo

JACUZZI - Spa u vašem domu

JACUZZI - Spa u vašem domu
JACUZZI - Spa u vašem domu
JACUZZI - Spa u vašem domu
JACUZZI - Spa u vašem domu
JACUZZI - Spa u vašem domu
JACUZZI - Spa u vašem domu

Hidroterapiju je u domove prvi uneo Roy Jacuzzi (Roj Jakuci), pre više od 40 godina, stvarajući na taj način potpuno nov instrument uživanja, iskustvo koje do tada niko nije pružio...

Kada koju je on predstavio, imala je izuzetne mlaznice, postavljene na bočnim stranama, koje su ispuštale mešavinu vode i vazduha, masirajući celo telo. Zahvaljujući Jacuzzi-ju, ona je postala tako rasprostranjena pojava, da je unela pravu revoluciju u način na koji ljudi zamišljaju i doživljavaju vodu.

Kao i mnoge druge stvari koje su nekada bile isuviše skupe, one postaju sve pristupačnije, a koristi koje pružaju su neizmerne. Ponuda je proširena na hidromasažne tuš kabine, kombinovane sisteme, hidromasažne stubove i hidromasažne mini bazene sa pratećom opremom. Hidromasažne mlaznice i topla voda u hladnim danima, uz neki fini koktel ili šampanjac, najbolje su rešenje kada padne mrak, bilo da je reč o romantičnim parovima ili prijateljima na privatnim kućnim zabavama. Posebno u zimskim danima, topla i blaga masaža, pomoći će vam da se opustite, ugrejete, smanjite stres, oslobodite se bolova i bolje spavate. Temperatura vode u đakuziju se kreće od 35 do 45 stepeni, kontrirajući hladnoći kojoj smo izloženi nekoliko meseci. Danas se u ponudi nalaze wellness bazeni s ugrađenim audio sistemima, aromaterapijom i hromoterapijom – što svakako garantuje potpun doživljaj za sva čula. Uglavnom se postavlja u kupatila, dok se u luksuznim stanovima ostavlja mogućnost za ugradnju u spavaćim i dnevnim sobama, ali i na terasama.

Ispunite sebi san i napravite svoju spa oazu, gde ćete uživati u sopstvenoj hidromasažnoj kadi. Bilo da je proleće, leto, jesen ili zima, vi ćete moći da se relaksirate u vašem luksuznom jacuzzi-ju.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: VRT KAO WELLNESS RESORT

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X