O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Kupatilo

Internacionalna izložba kupatila

Internacionalna izložba kupatila
Internacionalna izložba kupatila
Internacionalna izložba kupatila
Internacionalna izložba kupatila
Internacionalna izložba kupatila
Internacionalna izložba kupatila

Internacionalna izložba kupatila - Kupatilo kao centralni deo doma...

Izložba kupatila koja se održava svake druge godine, kao globalni benčmark, bila je deo Internacionalnog Sajma nameštaja u Milanu, I Saloni, gde su predstavljeni veoma interesantni noviteti za 2014.godinu. Izložba kupatila je stalni deo milanskog sajma od 2003.godine, kao konstantno rastući i dinamički događaj, koji je iz godine u godinu sve prestižniji.

Internacionalna izložba kupatila reflektuje transformacije kojima su kupatila podlegla u proteklih nekoliko godina. Umesto tradicionalnih i isključivo funkcionalnih prostora, kupatila su sada postala mini spa centri, odnosno oaze za negu tela, uživanje i relaksaciju.

Kao centralni deo doma, sa svojom veoma bitnom ulogom, kupatila su sada veoma gostoprimljiva okruženja, opremljena najmodernijim pogodnostima. To su mesta gde se visoka tehnologija i izvrsno umeće sastaju, sa bogatim toplim bojama i prirodnim materijalima.

U poređenju sa 2006.godinom, kada je na ovom sajmu 136 izlagača zauzelo nešto više od 9.000 kvadratnih metara izložbenog prostora, ove godine, 174 izlagača su svoje nove i inovativne dizajne predstavili na prostoru od 17.900 kvadratnih metara. 

Foto: COSMIT

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: TEUCO - Eksluzivna oaza za opuštanje

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X