O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Kuhinja

VALCUCINE KUHINJE 2014

VALCUCINE KUHINJE 2014
VALCUCINE KUHINJE 2014
VALCUCINE KUHINJE 2014
VALCUCINE KUHINJE 2014
VALCUCINE KUHINJE 2014

Valcucine, jedan od vodećih italijanskih proizvođača kuhinja, pokrenuo je novi asortiman sa izvrsnim modernim dizajnom…

Oni su svoje nove kuhinje predstavili na ovogodišnjem Salone Internazionale Del Mobile. Novi dizajn uključuje posebnu tehniku za kreiranje različitih intarzija dekora na staklu za Artematica VITRUM. To je visoko tehnološki prosec, koji je duboko ukorenjen u tradiciji rukotvorina.

Obrasci bliskoistočnih mozaika bili su inspiracija za Arematica Vitrum Arte. Crteži su sečeni od obojenog filma i naneti ručno na kaljeno staklo. Ovi paneli sa interesantnom dekoracijom čine vrata, radne ploče i bočne panele novih Valucucine kuhinja.

Novi detalji mozaika dostupni su za Sine Tempore prilagošavanja, inspirisana mediteranskom tradicijom, na raskršću različitih kultura – od zlata Venecije i Vizantije, do motiva i boja Arabije i Sicilije. Mozaički inserti igraju se sa drvetom bresta i zlatom, a veoma ih je teško napraviti: vrlo tanak list zlata, koji teži od 6 do 24 karata smešten je između dva sloja stakla. Donji sloj je deblji, dok je gornji veoma tanak i može biti transparentan ili u različitim bojama.

Valcucine brend takođe je lansirao novu opciju za Konzolne kuuhinje, odnosno radnu ploču od Cardoso kamena, koji ima sjajna fizička i mehanička svojstva i otpornost na habanje. Štaviše, posebna tehnika za sečenje stvara veoma teksturnu površinu koja izgleda veoma privlačno. Cardoso kamen dobija se iz Italije, odnosno iz planinskog lanca Apuan Alpa.

Svi Valcucine proizvodi dizajnrani su da imaju minimalni uticaj na životnu sredinu i poštuju četiri osnovna principa zaštite životnog okruženja: izržljivost, recikliranje, netoksične boje i minimalnu potrošnju energije i sirovina. 

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: KUHINJA INSPIRISANA OLDTAJMERIMA
 • LUKSUZNA BIANCO GESSO KUHINJA

  Snažna tradicija umeća i dizajn kulture tipična za proizvode napravljene u Italiji je sama baza njihovih proizvoda...

 • AVANGARDNE BIZZOTTO KUHINJE

  Od 1973.godine, Bizzotto porodica glavni je protagonista priče o italijanskoj tradiciji…

 • ZADOVOLJSTVO ITALIJANSKOG STILA

  U Dolce Vita kuhinji, koja je delo Brummel brenda, zadovoljstvo italijanskog stila prikazano je sinusnom, funkcionalnom i elegantnom sredinom…

 • KUHINJA INSPIRISANA OLDTAJMERIMA

  Oldtajmeri i dan danas plene i odišu svojom elegancijom i performansama… A kako to izgleda kada inspirišu dizajnere kuhinja?

 • EUROMOBILE KUHINJE

  Euromobile projekat obuhvata nameštaj za kuhinju vrhunskog kvaliteta i revolucionarne tehnologije.

 • NAJSKUPLJA KUHINJA NA SVETU

  Najskuplja kuhinja na svetu, koja košta million funti, sastoji se od kristalne radne površine, čvrstih bakarnih zidova i lustera od Swarovski kristala...

 • SAVREMENA LEICHT KUHINJA

  Da li ste u potrazi za kuhinjom koja ima moderniji izgled? Predstavljamo vam savremeni dizajn kuhinje LEICHT!

 • EKSTREMNO ELEGANTNE CRNE KUHINJE

  Kada govorimo o kuhinji, najčešće zamišljamo bele ili kuhinje u prirodnoj boji drveta... Da li ste ikad pomislili da bi vaša kuhinja mogla da bude crna?

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X