O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Kuhinja

EUROMOBILE KUHINJE

EUROMOBILE KUHINJE
EUROMOBILE KUHINJE
EUROMOBILE KUHINJE
EUROMOBILE KUHINJE
EUROMOBILE KUHINJE
EUROMOBILE KUHINJE
EUROMOBILE KUHINJE
EUROMOBILE KUHINJE
EUROMOBILE KUHINJE
EUROMOBILE KUHINJE
EUROMOBILE KUHINJE
EUROMOBILE KUHINJE
EUROMOBILE KUHINJE
EUROMOBILE KUHINJE
EUROMOBILE KUHINJE
EUROMOBILE KUHINJE
EUROMOBILE KUHINJE

Euromobile projekat obuhvata nameštaj za kuhinju vrhunskog kvaliteta i revolucionarne tehnologije.

Zahvaljujući temeljnom i višegodišnjem istraživanju, današnja proizvodnja obuhata 100% eko-održivog (reciklažnog) stakla i aluminijumskih vrata izuzetnog estetskog izgleda I funkcionalnosti. Ova 23mm vrata spadaju u najlakša po težini, na tržištu. Takođe, vodonepropustljiva su i poseduju posebnu 33° prorez koji služi umesto ručice za otvaranje. Gornji I bočni stakleni panel, omogućavaju dobar odnos dobrog kvaliteta i pristojne cene. U okviru projekta je takođe obuhvaćen i završna faza sa Pak L- panelima i kabinetima, kao i sa sistemom visokih jedinica dizajniranih za skladištenje, koje omogućavaju lak pristup.

Kubic se kombinuje i sa novim Horizon boiserie-om horizontalnim sistemom.

FILOANTIS - R&S Euromobil i Roberto Gobbo

Ovaj kuhinjski projekat se vraća u vreme kada su bile popularne arhetipske kuhinje, opremljene u elementima izrađenim od punog drveta. Ovaj put ti elementi se izrađuju od „Graff“hrasta u mogućih šest toplih nijansi i od „Termocotto“ hrasta. Originalna 33° ručica savršeno se uklapa sa prikrivenim kliznim sistemom, a krajnji elementi imaju 45° vrata i bočne panele. FILOANTIS projekat takođe dolazi i u mat i sjajnoj lakovanoj varijanti koja odaje još luksuzniji utisak, u kombinaciji sa drvetom.

FLOANTIS predstavlja tzv. PAK radni prostor sa panelima u obliku slova L i sa spojnicama od 45°, kao I tzv.“Cabinet” mesto za skladištenje, sa tipičnim kliznim vratima, koja omogućavaju lak pristup tom prostoru. Oba modela popraćena su ekskluzivnim Horizon boiserie izrezbarenim drvetom. Radne površine i odeljak za namirnice, izrađeni u atraktivnim teksturama drveta doprinose celom ovom projektu jednim veoma prijatnim, vizuelno prostornim i elegantnim dizajnom.

LAIN - R&S Euromobil i Roberto Gobbo

Naš projekati za kuhinje su izuzetno i rigorozno stilizovani ali veoma se vodi računa o životnoj sredini. Prednji delovi su oivičeni sa sve četiri strane sa 1mm punim ABS-om, i  to sa specijalnom 33° mekanom ručicom, horizontalno postavljenom za viseće elemente, a vertikalno za radne jedinice. Elementi koji su otvoreni sa prednje strane su izrađeni u specifično obojenim unutrašnjim delovima koji doprinose estetici celog prostora. LAIN je napravljen od termo struktuiranih površina tzv. TSS koje po sebi imaju oslikane teme iz prirode ili su u vidu jednostavnih sjajnih površina, izlakiranih sa sigurnim ekološkim lakom, na bazi vode. Mat verzije su takođe u ponudi. Originalni modeli imaju izuzetan izgled koji omogućava da se koriste u najrazličitijim prostorima, zahvaljujući svojoj tehnološkoj strain, estetskoj ali  istovremeno po prihvatljivoj ceni. Nova linija poseduje sve dizajnerske karakteristike kao i predhodne: FILOESCAPE-a, ESCAPE-a, LACLIP-a i ONEtouch.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: NAJSKUPLJA KUHINJA NA SVETU
 • LUKSUZNA BIANCO GESSO KUHINJA

  Snažna tradicija umeća i dizajn kulture tipična za proizvode napravljene u Italiji je sama baza njihovih proizvoda...

 • AVANGARDNE BIZZOTTO KUHINJE

  Od 1973.godine, Bizzotto porodica glavni je protagonista priče o italijanskoj tradiciji…

 • ZADOVOLJSTVO ITALIJANSKOG STILA

  U Dolce Vita kuhinji, koja je delo Brummel brenda, zadovoljstvo italijanskog stila prikazano je sinusnom, funkcionalnom i elegantnom sredinom…

 • VALCUCINE KUHINJE 2014

  Valcucine, jedan od vodećih italijanskih proizvođača kuhinja, pokrenuo je novi asortiman sa izvrsnim modernim dizajnom…

 • KUHINJA INSPIRISANA OLDTAJMERIMA

  Oldtajmeri i dan danas plene i odišu svojom elegancijom i performansama… A kako to izgleda kada inspirišu dizajnere kuhinja?

 • NAJSKUPLJA KUHINJA NA SVETU

  Najskuplja kuhinja na svetu, koja košta million funti, sastoji se od kristalne radne površine, čvrstih bakarnih zidova i lustera od Swarovski kristala...

 • SAVREMENA LEICHT KUHINJA

  Da li ste u potrazi za kuhinjom koja ima moderniji izgled? Predstavljamo vam savremeni dizajn kuhinje LEICHT!

 • EKSTREMNO ELEGANTNE CRNE KUHINJE

  Kada govorimo o kuhinji, najčešće zamišljamo bele ili kuhinje u prirodnoj boji drveta... Da li ste ikad pomislili da bi vaša kuhinja mogla da bude crna?

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X