O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Kuhinja

EKSTREMNO ELEGANTNE CRNE KUHINJE

EKSTREMNO ELEGANTNE CRNE KUHINJE
EKSTREMNO ELEGANTNE CRNE KUHINJE
EKSTREMNO ELEGANTNE CRNE KUHINJE
EKSTREMNO ELEGANTNE CRNE KUHINJE
EKSTREMNO ELEGANTNE CRNE KUHINJE
EKSTREMNO ELEGANTNE CRNE KUHINJE
EKSTREMNO ELEGANTNE CRNE KUHINJE
EKSTREMNO ELEGANTNE CRNE KUHINJE
EKSTREMNO ELEGANTNE CRNE KUHINJE
EKSTREMNO ELEGANTNE CRNE KUHINJE
EKSTREMNO ELEGANTNE CRNE KUHINJE
EKSTREMNO ELEGANTNE CRNE KUHINJE
EKSTREMNO ELEGANTNE CRNE KUHINJE
EKSTREMNO ELEGANTNE CRNE KUHINJE
EKSTREMNO ELEGANTNE CRNE KUHINJE
EKSTREMNO ELEGANTNE CRNE KUHINJE
EKSTREMNO ELEGANTNE CRNE KUHINJE
EKSTREMNO ELEGANTNE CRNE KUHINJE

Kada govorimo o kuhinji, najčešće zamišljamo bele ili kuhinje u prirodnoj boji drveta... Da li ste ikad pomislili da bi vaša kuhinja mogla da bude crna?

Bela kuhinja je lepa i donosi osećaj čistoće, dok drvene kuhinje unose dah prirode u vaš prostor. Kako bi sačuvali drveće i očuvali prirodu, dizajneri su uspeli da stvore alternativne materijale koje koriste za svoj dizajn kuhinja. Mi ćemo vam danas, predstaviti nekoliko fotografija gde je crna boja korišćena za kuhinje, koje su veoma savremene i moderne, a u isto vreme fenomenalne i funkcionalne!

Većina materijala koji se koriste u dizajnu su granit, furnir, tvrdo drvo, hrast, nerđajući čelik, breza, staklo i čak PVC folija. Svaki dizajn je uglađen, sofisticiran i čist. Većina ljudi ne shvata da kuhinje mogu biti ukrašene, dizajnirane i personalizovane koliko i spavaće sobe. Ako ste smeli i hrabri i uživate u eleganciji, kuhinja u crnoj boji može biti idealno rešenje za vaš dom.

Evo nekoliko saveta o tome šta je potrebno da znate da napravite savršenu crnu kuhinju iz snova :

1. Različite površine i teksture crnih kuhinja

Crna ne znači samo crno! Postoje različite teksture za svaku boju i možete izabrati zanimljivu teksturu koja će biti vaša vodilja priklikom dizajniranja vaše elegantne crne kuhinje. Mat crna kuhinja, drugim rečima ona bez sjaja, najbolje je rešenje za kuhinje od drveta, jer odaju zaista prepoznatljiv izgled. Ako želite elegantan stil preporučujemo da odaberete sjajnu crnu koja će reflekotovati svetlo i podove. Crni mermer je svakako otmen, ali ako vam čišćenje mermera predstavlja problem, odabrite druge materijale i budite dosledni u korišćenju tekstura.

2. Kuhinjski elementi i radne ploče u crnoj kuhinji

Kuhinjski elementi će igrati ključnu ulogu u vašoj kuhinji. Vi svakako možete odabrati crne kuhinjske kabinete. Ukoliko su vaši elementi u crnoj boji, većina dekoratera savetuje da za radne površine odaberete one od belog mermerna ili u metalik sivim tonovima. Nemojte misliti da će kontrasti oduzeti eleganciju crnog izgleda. Možete čak i da budete malo kreativni i dodate staklene elemente sa crnim postoljem ispod njih.

3. Podovi u crnoj kuhinji

Vaša crna kuhinja jednostavno neće izgledati dobro ako nema odgovarajući pod. Vrlo bleda ili kremaste boja drveta u kombinaciji sa kuhinjom u tamnoj boji, čini da prostor izgleda manji, pogotovo kada su drvene daske u pitanju. Ukoliko odaberete crnu kuhinju, neka pod bude izrađen od keramičkih pločica ili mermera. To je vaš izbor!

4. Akcenti u crnoj kuhinji

Kada su u pitanju akcenti, koji će kuhinji doneti završni izgled, beli i metalik tonovi najbolje se kombinuju sa crnim kuhinjama. Takve boje naglašavaju jednostavnost. Ako želite krajnje minimalističku crnu kuhinju, preporučljivo je što manje akcenata u raznim bojama. Ako, ipak odlučite da crnu osvežite bojama, koristite boje u vidu ručica za fioke, naglasite kuhinjske šaltere, pa čak i popločan zid može biti u jarkim bojama, naravno ako se odlučite za ovakav dizajn kuhinje.

5. Uređaji u crnoj kuhinji

Ako želite vrhunsko crno - obojenu kuhinja, morate pažljivo da razmislite o kuhinjskim uređajima. Ugradne uređaje, poput rerne, mikrotalasne i mašine za pranje sudova birajte u metalik tonovima, koji će odgovarati teksturama vaše kuhinje. Pošto je crna boja prilično minimalistička, razmislite o ostavama, gde možete sakriti neke od vaših uređaja.

6. Osvetljenje u crnoj kuhinji

U crnoj kuhinji možete stvoriti različite ambijente i stilove u zavisnosti od osvetljenja koje ste izabrali. Ako želite modernu crnu kuhinju, koristite bela svetla koja vise u vidu malih, tankih sijalica sa plafona. Ukoliko je vaš izbor tradicionalna crna kuhinja, neophodan je luster i puno prirodnog osvetljenja.

Uživajte u dekorisanju vaše kuhinje i pogledajte kakve smo kuhinje u crnoj boji izabrali za vas.

Moj Enterijer

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: EKSKLUZIVNA FERRARI KUHINJA
 • LUKSUZNA BIANCO GESSO KUHINJA

  Snažna tradicija umeća i dizajn kulture tipična za proizvode napravljene u Italiji je sama baza njihovih proizvoda...

 • AVANGARDNE BIZZOTTO KUHINJE

  Od 1973.godine, Bizzotto porodica glavni je protagonista priče o italijanskoj tradiciji…

 • ZADOVOLJSTVO ITALIJANSKOG STILA

  U Dolce Vita kuhinji, koja je delo Brummel brenda, zadovoljstvo italijanskog stila prikazano je sinusnom, funkcionalnom i elegantnom sredinom…

 • VALCUCINE KUHINJE 2014

  Valcucine, jedan od vodećih italijanskih proizvođača kuhinja, pokrenuo je novi asortiman sa izvrsnim modernim dizajnom…

 • KUHINJA INSPIRISANA OLDTAJMERIMA

  Oldtajmeri i dan danas plene i odišu svojom elegancijom i performansama… A kako to izgleda kada inspirišu dizajnere kuhinja?

 • EUROMOBILE KUHINJE

  Euromobile projekat obuhvata nameštaj za kuhinju vrhunskog kvaliteta i revolucionarne tehnologije.

 • NAJSKUPLJA KUHINJA NA SVETU

  Najskuplja kuhinja na svetu, koja košta million funti, sastoji se od kristalne radne površine, čvrstih bakarnih zidova i lustera od Swarovski kristala...

 • SAVREMENA LEICHT KUHINJA

  Da li ste u potrazi za kuhinjom koja ima moderniji izgled? Predstavljamo vam savremeni dizajn kuhinje LEICHT!

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X