O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Kuće poznatih

NOVI PENTHAUS BRUSA VILISA

NOVI PENTHAUS BRUSA VILISA
NOVI PENTHAUS BRUSA VILISA
NOVI PENTHAUS BRUSA VILISA
NOVI PENTHAUS BRUSA VILISA
NOVI PENTHAUS BRUSA VILISA
NOVI PENTHAUS BRUSA VILISA

Poznati glumac kupio je svoj novi stan od basiste grupe U2 Adama Claytona…

Sredovečni poznati glumac Brus Vilis i njegova druga i naravno dosta mlađa supruga, model Emma Heming, imali su ugovor o kupovini razmetljive lokacije po ceni od 8.695.000 USD u prizemnoj i slavnoj Eldorado zgradi u Central Park West delu Njujorka. Ono što je dobro informisana “Gospođica Tračara” u New York Postu sigurno znala ali nije otkrila – vlasnik i prodavac ovog potpuno renoviranog doma, ispunjenog umetnostima i dekorativnom smirenošću, jeste ni manje ni više nego basista grupe U2 Adam Clayton koji je tiho stavio svoju nekretninu na tržište prošlog oktobra sa cenom od 8.695.000 USD.

Detalji listinga ne otkrivaju stvarnu površinu ove rezidencije sa 7.5 soba, ali nekoliko brizih proračuna dovešće vas do površine od otprilike 280 metara kvadratnih. U ovoj trenutnoj konfiguraciji, rezidencija ima 19 prozora, od kojih sedam gledaju direktno na Central Park, devet ili deset ormara u zavisnosti od toga kako računate, četiri potpuno opremljena kupatila i tri  potpuno dekorisane spavaće sobe, kao i nekoliko stidljivih prostora koji se koriste kao dnevna soba ili prostor za zabavu.

D.Ć.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: APARTMAN KARIMA RASHIDA

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X