O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Kuće poznatih

DOM VANESE PARADI U HOLLYWOODU

DOM VANESE PARADI U HOLLYWOODU
DOM VANESE PARADI U HOLLYWOODU
DOM VANESE PARADI U HOLLYWOODU
DOM VANESE PARADI U HOLLYWOODU
DOM VANESE PARADI U HOLLYWOODU
DOM VANESE PARADI U HOLLYWOODU

Poznate komšije poput Jacka Nicholsona, Pamele Anderson takođe podižu vrednost ovog poseda...

Nevenčani par – Vanesa Paradis i Johnny Depp – živeli su sa svoje dvoje dece u predgrađu Pariza, u vili na jugu Francuske i na privatnom ostrvu u Bahamima, ali kada su se preselili u Los Anđeles, krenule su glasine da je tada njihovom zajedničkom životu došao kraj. Sve je postalo javno kada je Johnny Depp, kao oproštajni poklon svojoj bivšoj ljubavi kupio vilu mediteranskog stila u Hollywood Hillsu.

Sagrađena 1990., luksuzna kuća sa pet spavaćih soba i pet kupatila locirana je u pošumljenom predelu u komšiluku poznatom po takozvanim Tinseltown sights. Predina kuća ima i bazen, đakuzi i visoke plafone u svim sobama. I gurmanska kuhinja i dnevna soba sa duplom visinom plafona otvorene su na planu sprata. Trpezarija sa pločicama gleda na dnevnu sobu, a velika master spavaća soba ima svoje kupatilo i garderober. Tu je i kancelarija koja ima pogled na bazen sa zidovima na kojima je urađen mozaik i susedni đakuzi koji je savršen za upotrebu kada je napolju hladno. Posed ima i garažu sa tri parking mesta, a na prilazu mogu biti parkirana još 4 automobila.

Pogledajte i ostale kuće poznatih.

D.Ć.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: NOVI DOM BROOKE SHIELDS

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X