O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Kuće poznatih

ŽIVITE KAO KRALJ POPA

ŽIVITE KAO KRALJ POPA
ŽIVITE KAO KRALJ POPA
ŽIVITE KAO KRALJ POPA
ŽIVITE KAO KRALJ POPA
ŽIVITE KAO KRALJ POPA
ŽIVITE KAO KRALJ POPA
ŽIVITE KAO KRALJ POPA
ŽIVITE KAO KRALJ POPA
ŽIVITE KAO KRALJ POPA
ŽIVITE KAO KRALJ POPA
ŽIVITE KAO KRALJ POPA
ŽIVITE KAO KRALJ POPA

Da li ste obožavalac Majkla Džeksona koji ima nekoliko miliona na svom bankovnom računu?

Ukoliko jeste, sada imate priliku da živite u omiljenom domu Kralja Popa – tačnije, na ranču Nedođija. On je ovaj ranč kupio 1988.godine, kada je bio na samom vrhuncu svoje slave. Ovaj posed zauzima 2.800 hektara i sastoji se od 22 zgrade. Tokom 2005.godine, Džekson se iselio sa ovog ekspanzivnog imanja koje se nalazi u blizini Los Anđelesa. Kako je 2008.godine zapao u ozbiljne dugove, prodao je svoj omiljeni ranč investitoru za 23.5 miliona dolara. Colony Capital, koji su u vlasništvu ovog poseda sada žele da ga prodaju po ceni od 50 miliona dolara, a takođe su mu promenili ime – sada se zove Sycamore Valley Ranch.

Po ceni od 50 miliona dolara, dobićete kuće za goste, bioskop, stanove i opuštajuću Zen baštu. Tokom Džeksonovog boravka na ovom posedu, jedan od najbitnijih elemenata bilo je igralište inspirisano Petrom Panom, koje je imalo panoramski točak, ljuljaške i brojne druge zabavne vožnje. Zen bašta se sada nalazi na mestu igrališta, a zabavne vožnje su uklonila Džeksonova deca, kao poslednji deo projekta restauracije. Takođe, na ovom ranču su nekada bile egzotične vrste zmija, slonova, šimpanzi i šarmantna prodavnica slatkiša.

Tomas Barak Junior iz Colony Capitala rekao je: “Mi smo bili samo staratelji ovog nezamenljivog imanja i ponosni smo na restauraciju koju smo uradili, koja sada podseća na originalnu eleganciju mesta koje je Majkl osmislio. Trenutno razmišljamo o prodaji”.

Porodica Majka Džeksona jednom prilikom je izjavila: “Nadamo se i verujemo da će bilo koji novi vlasnici Nedođije poštovati istorijski značaj i posebnu prirodu ovog predivnog imanja. Uspomena na Majka živi u našim srcima i u srcima svih njegovih fanova širom sveta.”Ipak, oni nemaju u planu da otkupe ovaj ranč, kako je cena van njihovog domašaja. 

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: BEYONCE TRAŽI NOVI DOM

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X