O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Hi-Tech

VERTU CONSTELLATION KAMPANJA

VERTU CONSTELLATION KAMPANJA
VERTU CONSTELLATION KAMPANJA
VERTU CONSTELLATION KAMPANJA
VERTU CONSTELLATION KAMPANJA
VERTU CONSTELLATION KAMPANJA
VERTU CONSTELLATION KAMPANJA
VERTU CONSTELLATION KAMPANJA
VERTU CONSTELLATION KAMPANJA
VERTU CONSTELLATION KAMPANJA
VERTU CONSTELLATION KAMPANJA
VERTU CONSTELLATION KAMPANJA

Constellation je moderni smartphone koji kombinuje svu Vertu ekspertizu u upotrebi finih materijala, umeća, tehnologije i usluga.

On je elegantan, savremenog oblika, dizajniran i konstruisan tako da se dopadne i muškarcima i ženama. Izvršni direktor ovog brenda, Massimiliano Poligani rekao je: “Ovo je veoma živahno vreme za Vertu. Ovo je naše drugo lansiranje veoma važnog proizvoda u 2013.godini i to pomaže definisanju jasne strategije koja identifikuje distinktivne proizvodne linije našeg portfolia. Ovo će proširiti ponudu Vertu brenda, privući će nove kupce, a povećaće i izbor koji naša globalna klijentela ima.”

Šef ukupnog asortimana ovog brenda, Ignacio Germade rekao je: “Constelation pomera Vertu dizajn u savremeni realm. Kada smo kreirali VERTU Ti, koristili smo veoma elegantni jezik dizajna, koji je vizuelno povezao naše nasleđe i koji našim proizvodima daje vanvremenski kvalitet. Nasuprot, u Constellation modelu, dizajnirali smo moderni, minimalistički telefon, koji je elegantan i jednostavan. Dok Constellation Vertu dizajn odvodi u novom pravcu, materijalistički, on je otelotvorenje svega onoga po čemu je ovaj brend postao poznat – kvalitetni materijali, neverovatni inženjering i umeće, i moderna tehnologija.”

Safirni kristali su čvrsto ustanovljeni deo Vertu priče. Constellation koristi komad od 5.1 inča, koji teži više od 100 karata, i njime prekriva ceo prednji deo telefona, ispod kog se nalazi 720p HD ekran od 4.3 inča. Safir je otporan na ogrebotine nanesene od strane bilo kog materijala osim dijamanata, što osigurava da je on bukvalno besprekoran u toku celog životnog veka telefona.

Safirne kristale okružuje kućište od grade 5 titanijuma, odnosno materijala koji je 2.5 puta jači od nerđajućeg čelika, a upola lakši. Istrajnost i laganost su deo prirode ovog materijala, koji je zaista besprekoran kada je poliran, te je stoga savršen materijal za Vertu.

Constellation je obložen visoko kvalitetnom kožom. Vertu brend je pažljivo odabrao najkvalitetnije materijale, koji su se mogli naći u alpskoj regiji evrope. Constellation će biti lansiran u pet neverovatnih boja, koji će biti napravljeni od jednog komada kože. Nijanse koje će se naći na tržištu su: Cappuccino, Black, Orange, Mocha i Raspberry.

Tehnički, Vertu Constellation nudi sve što je potrebno jednom korisniku modernih smartfonova: Android™ 4.2 Jelly Bean, Qualcomm® Snapdragon™ dual core 1.7 GHz CPU, 32GB interne memorije, 13MP zadnju kameru sa full HD videom (1080p), a prednju Skype™ 1.3MP kameru, Wi-Fi, Bluetooth i NFC.

Constellation takođe predstavlja i portfolio melodičnih zvona za notifikacije, koje za Vertu specijalno komponovao i izveo Londonski Simfonijski Orkestar. Portfolio uključuje i set koji predstavlja pesmu engleskih ptica. Sva ova zvona deo su neverovatno posvećenog pristupa Vertu inženjera mobilnom audio inženjeringu, koji za rezultat ima neveovatnu akustičku jasnoću. Constellation takođe predstavlja i softver za poništavanje buke, kao i aptX® podršku, koja garantuje superiorni kvalitet reprodukovanja zvuka na Bluetooth® zvučniku ili slušalicama.

Pored Constellation neverovatne tehničke ponude, nalazi se opseg ekskluzivnih Vertu usluga, grupisanih u Vertu LIFE i Vertu CERTAINTY podgrupe.

Vertu LIFE kupcima nudi opciju personalizovanog izbora ekskluzivnih privilegija i pristupa elitnim događajima direktno preko uređaja. Tu su ulasci u najekskluzivnije privatne klubove širom sveta, pristup događajima namenjenim samo ljudima sa pozivnicom, kao i zatvorenim kupovinama namenjenim VIP osobama.

Vertu CERTAINTY štiti klijenta, njegov Vertu telefon i podatke preko najbolje tehnologije i stručnjaka. Ovo uključuje šifrovane komunikacije u partnerstvu sa Silent Circle, globalni Wi-Fi pristup, ličnu i korporativnu bezbednost itd…

Vertu kampanja

Vertu Constellation biće predstavljen živahnom novom svetskom reklamnom kampanjom. Kampanja je dizajnirana tako da se zasniva na Vertu engleskom nasleđu, upotrebi finih materijala, ručnoj izradi, tehnologiji  i jedinstvenoj ponudi usluga. Kampanju je radio cenjeni fotograf Kristian Schuller, a slike se fokusiraju na neobičnim scenama koje predstavljaju specifični aspect Vertu brenda.

Vertu Izvršni Direktor, Massimiliano Poligani rekao je: “ Nova kampanja obeležava fundamentalnu promenu u reklamiranju Vertu brenda. Ona je refleksija našeg samopouzdanja, kao i naše želje da jasno izrazimo neverovatni svet koji kreiramo za naše klijente. Bogate slike bacaju svetlost na pejzaže iz zemlje snova koji obuhvataju maštu zajedno sa racionalnim aspektima našeg brenda, kao što je naša precizna i besprekorna proizvodnja i pažljivo odabrane usluge.”

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: PIVETTA OPERA ONLY

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2020. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X