O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Hi-Tech

TAG HEUER - Jednostavno ekskluzivan

TAG HEUER - Jednostavno ekskluzivan
TAG HEUER - Jednostavno ekskluzivan
TAG HEUER - Jednostavno ekskluzivan
TAG HEUER - Jednostavno ekskluzivan
TAG HEUER - Jednostavno ekskluzivan
TAG HEUER - Jednostavno ekskluzivan

TAG Heuer predstavlja specijalnu seriju mobilnog telefona namenjenu obožavateljima slavne automobilske marke...

Za razliku od pomodnih telefona Meridiist se može pohvaliti izuzetnim dizajnom koji ne zastareva. Zasnovan na telefonu predstavljenom pred nešto više od godinu dana, novi uređaj akcenat stavlja na ekskluzivne materijale, dizajn, jednom rečju bezvremesnke vrednosti.

Ono što je novo kod Lamborghini serije svakako su materijali. Kućište od nerđajućeg čelika, presvučeno je slojem titan karbida, izuzetno postojanog materijala po pitanju čvrstoće i temperature. Naravno, tu su i pločica s rednim brojem serije. Naime, ovaj uređaj će biti ručno proizveden u svega 1.963 primerka u čast na godinu kad je osnovana fabrika Lamborghini.

Što se samog telefona tiče tu je 1,9-inčni LCD ekran (240 x 320 px) sa safirnim kristalnim staklom otpornim na mehanička oštećenja. Specijalna serija nudi još interesantne animacije, fotografije i tonove u duhu Lamborghinija.

Posebno je interesantna autonomija baterije, s ovim telefonom nije potrebno nositi punjač  sa sobom, jer je stand by vreme čak 28 dana, ili oko sedam sati razgovora. Dimenzije su 112 x 46 x 15.5 mm a težak je svega 160 grama.

S obzirom da je cena "običnog" Meridiista oko 5.500 USD preporučena cena za specijalnu seriju od 7.500 USD ne iznenađuje.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: APPLE - iPHONE 5

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2020. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X