O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Hi-Tech

QUINTESSENTIALLY LIFESTYLE APLIKACIJA

Od ‘The Box-a’ do ‘Birkinice’: nagrađivana ‘Members-only luxury lifestyle management & concierge’ kompanija predstavlja svoju aplikaciju...

Quintessentially Lifestyle, nagrađivana ‘Members-only luxury lifestyle management & concierge’ kompanija s radošću najavljuje pokretanje aplikacije Quintessentially Lifestyle. Kompatibilna s Apple i Android uređajima, aplikacija je ultimativni vodić luksuznog lifestyle-a, ne samo za članove već i one koji će tek postati. S jedinstvenim preporukama top destinacija u 50 gradova koji odišu stilom i insajderkim pristupom inače nedostižnog kao što je ulaz u londonski ‘The Box’ ili nabavka unikatne Birkin torbe. 

Koristeći izuzetno iskustvo stručnjaka Quintessentailly Lifestyle-a, aplikacija nije samo mesto pronalska najboljih restorana, hotela, spa centara, barova i klubova, već nudi pristup osobama koji nisu članovi Quintessentially-a. Radilo se o ulaznicama za eksluzivni event ili ograničenom modelu ručnog sata, Vaš smartphone će Vam ubuduće otvratai ta vrata!

Za pregled i traženje top mesta u svetu izaberite: entertainment, travel I shopping ili iskoristite opciju ‘Q insider’ kako bi otkrili neophodne evente ili lokacije u gradu. Kada odaberete kategoriju otkrićete mnoštvo preporuka i dostupnosti u životu za koji ste dosad mislili da je nedostižan. Kao da pristup svetu luksuza nije dovoljan, ova aplikacija je takođe stvorena da oduševljava i iznenađuje. Prilikom skretanja ili dolaska na određenu lokaciju ova jedinstvena funkcija Vam preporučuje ekskluzivne pogodnosti i ponude na Vašem dlanu. Koristeći GeoTagging, Quintessentially Lifestyle App će Vas upozoriti na odgovarajuće ponude tamo gde se nalazite – to može biti slobodan sto u traženom restoranu ili ulaznice za popularni koncert, netom puštene u prodaju.

S prisustvom u preko 60 gradova Quintessentially Lifestyle App je Vaša ulaznica svemu najboljem što život može ponuditi. Svaka preporuka je garancija izvrsnosti pa svakom pretragom imate korist od našeg poznavanja destinacije, to znači da će samo najzanimljivija i posebna iskustva biti prikazana. Nadalje, aplikacija korisnicima daje pristup proizvodima odabranim od strane naših stručnjaka iz Quintessentially Wines, Flowers i Gifts uz mogućnost jednostavne kupnje istih.

Dok osobe koji nisu članovi Quintessentially-a mogu uživati u pregledima i ponudama, Q članovima je ostavljena mogućnost da u istom trenutku mogu poslati upit svojem Lifestyle Manager-u samo pritiskom dugmeta na ovoj revolucionarnoj aplikaciji – plasiranje upita nikad nije bilo jednostavnije!

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: INOVATIVNI BOSE ZVUČNI SISTEM

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2020. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X