O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Hi-Tech

PROSCENIUM BLACK DIAMOND V

PROSCENIUM BLACK DIAMOND V
PROSCENIUM BLACK DIAMOND V
PROSCENIUM BLACK DIAMOND V
PROSCENIUM BLACK DIAMOND V
PROSCENIUM BLACK DIAMOND V
PROSCENIUM BLACK DIAMOND V
PROSCENIUM BLACK DIAMOND V
PROSCENIUM BLACK DIAMOND V

Walker Audio gramofon, moguće najbolji gramofon na svetu, po ceni od 105.000 USD…

Walker Audio su poznati mnogima po stvaranju „najboljeg gramofona ikada“, po imenu Proscenium Black Diamond, sada je taj naziv preuzeo njihov novi model, Proscenium Black Diamond V (PBD V) gramofon. PBD gramofon im je doneo prestižnu nagradu TAS gramofon godine tri puta, plus 23 druge industrijske nagrade. PBD V sada ima poboljšanje u dotoku vazduha, sponi za ploču i spoju baze motora; takođe napravljen je od specijalno tretiranog materijala koji je nalik na kristal koji smanjuje nakupljanje elektriciteta i poništava efekte skoro svi EMI, RFI i mikrotalasa, tako vam dajući najčistiji kvalitet zvuka koji je moguće čuti, sprečavajući protok bilo koje ambijentalne električne buke. U Walkeru su koristili ručicu sa vazdušnim ležajem i pneumatikom kako bi obezbedili slušanje bez trenja i rezonance. Ručica za linearno praćenje pomaže eliminaciju grešaka na ploči i pušta ploču baš onako kako to i treba da se radi.

Zvuk ima pozadinu koja je crnja od najcrnje i neverovatan nivo jasnoće. Bas koji PBD V ima je neverovatno dubok i ekspanzivan. Predsednik kompanije Lloyd Walker govori veoma strastveno o novom gramofonu i kaže: “Naš cilj je da izvučemo svaki detalj, svaku nijansu muzike iz LP i da je reprodukujemo sa realizmom i jasnoćom koja sadrži strast tog performansa. Ništa ne može to da uradi kao dobro snimljena LP i nijedan gramofon to ne može uraditi bolje od ovog. Analogni playback je i dalje superiorniji u odnosnu na bilo koju drugu tehnologiju, i sa ovim gramofonom postignut je ogroman skok unapred. Ljubitelji muzike duguju sami sebi da čuju svoju omiljenu ploču na PBD V”.

Sa preko 85 industrijskih nagrada, Walker je po pitanju audio uređaja jedno od imena kojima se najviše veruje. Proscenium Black Diamond V procenjen je na 105.000 USD, a vlasnici prethodnih verzija PBD mogu svoje unaprediti u poslednju verziju.

D.Ć.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: PRVI SOLARNI BROD NA PUTU OKO SVETA

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2020. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X