O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Hi-Tech

NOVI TAG HEUER MOBILNI TELEFON

NOVI TAG HEUER MOBILNI TELEFON
NOVI TAG HEUER MOBILNI TELEFON
NOVI TAG HEUER MOBILNI TELEFON
NOVI TAG HEUER MOBILNI TELEFON

Luksuzni proizvođač satova, Tag Heuer nastavlja da proširuje svoju ekspertizu sa linijom novih visoko kvalitetnih mobilnih telefona...

Kompanija proizvodi satove još od 1860.godine i ušli su u igru sa mobilnim telefonima tek 2008. sa svojom Meridiist luksuznom kolekcijom. Kombinujući svoju ekspertizu u ova polja, to se sve spaja u TAG Heuer Meridiist Sapphire Special Edition 1860. Novi telefon razlikuje se od ostalih iz te linije po safirnim kristalima od 93.9 karata koji produžavaju displej do baze tastature, sa osvetljenjem i tasterima od dragog kamenja.

Zadnja strana ukrašena mu je alligator kožom u crnoj, braon ili sivoj boji sa odgovarajućim šavovima, dok je kućište napravljeno od nerđajućeg čelika. Četvrti model je ponuđen sa tamno plavom alligator kožom sa PVD finišom, a peti je sa belom alligator kožom  i 130 dijamanata.

Samo 1860 komada biće napravljeno, podeljeno u šest verzija. Dok još uvek ne znamo tačnu cenu, postojeća Meridiist kolekcija košta oko 5.400 dolara, tako da znate šta otprilike možete očekivati od nove linije.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: ZLATNI HTC ONE

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X