O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Hi-Tech

NOVI LUKSUZNI GRESSO TELEFONI

NOVI LUKSUZNI GRESSO TELEFONI
NOVI LUKSUZNI GRESSO TELEFONI
NOVI LUKSUZNI GRESSO TELEFONI
NOVI LUKSUZNI GRESSO TELEFONI
NOVI LUKSUZNI GRESSO TELEFONI

Proizvođač luksuznih telefona, Gresso, lansira novu kolekciju koja se sastoji od tri u potpunosti nove varijante veoma popularnog Radical modela…

Novi modeli deo su Gresso Radical Black kolekcije i dostupni su u tri inovativne varijante. Takođe su bazirani na OS Android 4.1.2 i imaju touchscreen displej od 4.5 inča. Kao što je i očekivano od Gresso brenda, besprekorni dizajn ovog telefona oslikava pažnju posvećenu detaljima i odabiru materijala.

Gresso Radical Black model napravljen je od Grade 5 titanijuma. Kao što svi znamo, jedna od najbitnijih osobina titanijuma je njegova snaga, što se savršeno uklapa sa proizvodnim procesom. Intenzivni proizvodni proces traje devet sati, a radi se inovativnom i veoma modernom opremom. Kada je proces završen, PVD sloj se nanosi na telefon, kako bi se postigla bogata crna boja. Po prvi put u proizvodnji mobilnih telefona, senzorski tasteri takođe su napravljeni od titanijuma sa slojem PVD-a. PVD finiš štiti titanijumsku površinu od ogrebotina i daje joj sjajni vizuelni aspekt.

Gresso logo koji se nalazi na prednjem panelu dostupan je u tri različite verzije, odnosno može biti napravljen od tri različita materijala – visoko uglancanog titanijuma, žutog ili belog 18karatnog zlata. Ovo je inače veoma ograničeno izdanje telefona, odnosno samo 100 verzija će biti dostupno od svakog modela. Telefon je ručno ugraviran ekskluzivnim serijskim brojem, a za kupovinu je dostupan samo online. Cena telefona sa detaljima od visoko uglancanog titanijuma je 2.500 dolara, dok su zlatne verzije procenjene na 3.000 dolara. 

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: VERTU CONSTELLATION - Gemstones izdanje

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X