O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Hi-Tech

Novi iPad mini, iPad 4 i MacBook Pro

Apple je predstavio kompletno novi iPad dizajn – iPad mini...

ipad

IPad mini je 23% tanji (pencil thin) i 53% (težak 308 grama) lakši od treće generacije iPad-a. Ekran je veličine 7,9 inča sa istim brojem piksela kao ipad 2 (ekran 9,7 inča) a trajanje baterije je 10 sati.

Apple je juče takođe predstavio četvrtu generaciju iPad-a sa unapređenim karakteristika kao što su prelepi 9.7-inča Retina displej, novi A6x čip i FaceTime HD kamera.
I iPad mini i IV generacija iPad-a dolaze sa iOS 6 trenutno svetski najnaprednijim operativnim sistemom. iPad mini sa Wi-Fi modelima će biti dostupan u crnoj i beloj (srebrnoj) boji od petka 2.11.2012.

Predstavljen je i novi 13 inčni MacBook Pro sa Retina ekranom. Ovaj model ima neke istovetne funkcije već predstavljene u macbook pro od 15 inča sa retina displejom uključujući ultra tanko kućište (20 % tanje od prethodnog 13 inčnog modela). Težina je svedena na 1, 6 kilograma a trajanje baterije je 7 časova. Ono što prvo privlači pažnju je ekran, zahvaljujući rezoluciji od 2560 piksela x 1600 piksela što je četiri puta više piksela nego prethodni modeli bez Retina displeja.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: BANG & OLUFSEN TELEVIZOR

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2020. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X