O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Hi-Tech

NOVA ZAŠTITNA LICA LG PRADE

NOVA ZAŠTITNA LICA LG PRADE
NOVA ZAŠTITNA LICA LG PRADE
NOVA ZAŠTITNA LICA LG PRADE
NOVA ZAŠTITNA LICA LG PRADE
NOVA ZAŠTITNA LICA LG PRADE
NOVA ZAŠTITNA LICA LG PRADE

Kompanije LG Electronics i Prada danas su predstavile zaštitna lica globalne kampanje za najnoviji LG PRАDА 3.0 smart telefon, poznatog glumca Edvarda Nortona i supermodela Dariu Verbovi...

Slavni američki glumac Edvart Norton, poznat je po ulogama u sjajnim filmovima poput Iskonski strah, Nebesko kraljevstvo i Borilački klub. Daria Verbovi, supermodel ukrajinsko-kanadskog porekla, jedna je od najvećih svetskih modela koja je radila kako za Pradu tako i druge vodeće modne brendove. Norton je više puta nominovan za nagradu Oskar, dok Daria Verbovi, jedan od najplaćenijih modela u poslednjih nekoliko godina, drži rekord u broju otvaranja i zatvaranja modnih revija u jednoj sezoni.

„Kompanija LG je ponosna na saradnju sa ovako talentovanim i uspešnim ličnostima. Edvart Norton i DariaVerbovi poseduju stil i jedinstvenost koji krase i LG Prada 3.0 smart telefon“, rekao je dr Jong seok Park, predsednik i generalni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communicаtions.

LG PRADA 3.0 smart telefon kombinuje Pradin prepoznatljiv stil sa inovativnom tehnologijom kompanije LG, uključujući i jedan od najvećih i najboljih ekrana od 4,3 inča i 800 nita koji trenutno postoje na tržištu. Uz svaki detalj koji je dizajniran da doprinese minimalističkom stilu, ovaj uređaj poseduje i LG Floating Mass tehnologiju, optički smanjujući debljinu telefona koji već ima impresivnih 8,5 mm dubine, sa tasterima koji su se savršeno uklopili u jednostavan i šik dizajn.

Ovaj model je jednako efikasan koliko i privlačan. Poseduje procesor brzine od 1.0 GHz sa dual-core i dual-channel arhitekturom, kao i dupli opseg wi-fi standarda koji omogućava surfovanje velikom brzinom. Uz telefon, korisnici dobijaju i PRADA brendiranu futrolu i bluetooth slušalice.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: KEYTON – Hi tech fotelje za masažu

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2020. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X