O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Hi-Tech

NAJSKUPLJI ZVUČNICI NA SVETU

NAJSKUPLJI ZVUČNICI NA SVETU
NAJSKUPLJI ZVUČNICI NA SVETU
NAJSKUPLJI ZVUČNICI NA SVETU
NAJSKUPLJI ZVUČNICI NA SVETU
NAJSKUPLJI ZVUČNICI NA SVETU
NAJSKUPLJI ZVUČNICI NA SVETU
NAJSKUPLJI ZVUČNICI NA SVETU

Napravljeni od zlata, "Hart Audio’s D&W new Aural Pleasure" zvučnici su pravi primer spajanja umetnosti skulpture i nauke...

Ljubitelji muzike koji žele najbolji zvuk koji svet trenutno ima da ponudi, pri samom pogledu na "Hart Audio’s D&W new Aural Pleasure" prestaju sa kalkulacijama i razmišljanjem o ekonomskoj krizi.

Dizajn ovih zvučnika je inspirisan velikim zvonom koje se nalazi na Big Ben-u, a proizvode se u bronzi, srebru i zlatu od 18 karata, kako bi se postigla što bolja amplifikacija. Okrugao dizajn i drevna tehnologija akustike zvona, daju ovim zvučnicima mogućnost da korisniku pruže vrhunski audio doživljaj. Svaka zvučna kutija je teška po 50 kilograma i to bez tehničkih komponenti koje se nalaze unutra, a činjenica da je oblikovana ručno, ovom proizvodu daje epitet unikata. Za odlivke je bila zadužena britanska firma “Basingstoke”, koja je specijalizovana za izlivanje umetničkih skulptura. 

"Hart Audio’s D&W new Aural Pleasure" se sastoji od tri zasebna zvučnika sa postoljima koja omugaćavaju podešavanje visine na kojoj će zvučna kutija stajati. Po preporuci proizvođača, radi postizanja najboljih performansi, zvučnike treba postaviti u ćoškove prostorije.

"Hart Audio’s D&W new Aural Pleasure" su proizvedeni u 99 bronzanih i 5 srebrnih kompleta, dok je osamnestokaratni zlatni zvučni sistem proizveden u samo jednom primerku. Dakle, bogati ljubitelji muzike, kojima se luksuzna ekskluziva nalazi ispred svega drugoga, će za ovo zadovoljstvo morati da izdvoje čak 3 miliona funti. Za srebrnu ediciju potrebno je izdvojiti 200 000, a za bronzanu skromnih" 40 000 funti.

 

P.Ć.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: GOOGLE HI-TECH LJUŠTURA ZA DREMKU

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2020. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X