O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Hi-Tech

LUX iPHONE 6 - BRIKK

LUX iPHONE 6 - BRIKK
LUX iPHONE 6 - BRIKK
LUX iPHONE 6 - BRIKK
LUX iPHONE 6 - BRIKK
LUX iPHONE 6 - BRIKK
LUX iPHONE 6 - BRIKK

Apple brend čeka do septembra da predstavi svoje novo i veličanstveno izdanje – iPhone 6, ali brendovi koji se bave aksesoarima ne obraćaju pažnju na to...

Oni neće jednostavno sedeti prekrštenih ruku i čekati, već će biti veoma proaktivni. Brikk, kalifornijski luksuzni brend, najavio je lansiranje svoje nove luksuzne iPhone kolekcije, koja se zove Lux iPhone 6. Već sada se može naručiti.

Dostupan je u 14 različitih verzija, sa crnim ili belim završnim detaljima. Pored 24karatnog žutog i pink zlata, ovaj telefon može biti napravljen i od čiste platine. Ima ekran od 4.7 inča, 128 GB memorije, a dostupan je i u luksuznoj Premium Diamond verziji, u kojoj je Apple logo dekorisan savršenim belim dijamantima koji teže više od jednog karata. Dodatne opcije su takođe dostupne, kao na primer originalni beli i crni telefon sa dekorisanim Apple logoom.

Ručno sastavljeni Lux iPhone 6 košta 4.495 dolara ukoliko je obložen dragocenim materijalom po vašem izboru ili 3.395 dolara ukoliko želite samo dijamantski dekorisani logo. Kada poručite svoj model ovog telefona, Brikk brend će vam ga poslati tri do četiri nedelje nakon zvaničnog lansiranja Apple iPhone 6 modela u septembru.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: NOVO MOBIADO OGRANIČENO IZDANJE

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X