O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Hi-Tech

LUKSUZNI GRESSO AZIMUTH - Dual SIM

LUKSUZNI GRESSO AZIMUTH - Dual SIM
LUKSUZNI GRESSO AZIMUTH - Dual SIM
LUKSUZNI GRESSO AZIMUTH - Dual SIM
LUKSUZNI GRESSO AZIMUTH - Dual SIM
LUKSUZNI GRESSO AZIMUTH - Dual SIM
LUKSUZNI GRESSO AZIMUTH - Dual SIM

Bilo je pitanje vremena kada će se pojaviti prvi luksuzni Dual SIM mobilni telefon... I konačno, tu je novi Gresso Azimuth...

Proizvođač luksuznih mobilnih telefona Gresso, predstavlja nam novu kolekciju ekskluzivnih Dual SIM mobilnih telefona. Karakteristični su po svom unikatnom dizajnu i visokoj tehnologiji. Gresso Azimuth mobilni telefon težak je 160 grama, dok je njegova debiljna 14.5mm. Kućište ovog telefona napravljeno je od titanijuma Grade 5. Ovo jedinstveno kućište rezultat je intenzivnog rada hi tech opremom, u trajanju od devet sati. Svi fini detalji na ovom modelu rađeni su ručno. Kombinovanjem ručnog rada i visoke tehnologije, dobija se željena metalna tekstura, a samo kućište postaje lagano i izdrživo. Ključne prednosti titanijuma su njegove unikatne zaštitne osobine. Kućište ovog telefona veoma je otporno na sve vrste šokova i udaraca.

Zadnji panel ovog telefona napravljen je takođe od titanijuma, dok je prednji od mineralnog stakla. Bogata crna boja dostignuta je upotrebom posebne tehnologije bojenja stakla. Logo Gresso brenda takođe je urađen od titanijuma, u kombinaciji sa 18karatnim belim ili žutim zlatom, koje se nalazi na prednjem panelu ovog telefona.

Svaki Gresso mobilni telefon ručno se sklapa, odnosno na njemu radi samo jedan vrhunski stručnjak. Ceo proces traje pet sati. Dizajn tastature veoma je neobičan, ali se veoma lako koristi. Tasteri su napravljeni od čelika i veoma lagano se pritiskaju.

Samo 999 komada ovog prestižnog mobilnog telefona će biti proizvedeno, a prodavaće se po ceni od 2.000 dolara. Biće dostupni za kupovinu od 7. aprila.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: NOVITET TAG HEUERA - Meridiist Infinite

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2020. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X