O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Hi-Tech

LEICA MINI-M X VARIO

LEICA MINI-M X VARIO
LEICA MINI-M X VARIO
LEICA MINI-M X VARIO
LEICA MINI-M X VARIO
LEICA MINI-M X VARIO
LEICA MINI-M X VARIO
LEICA MINI-M X VARIO
LEICA MINI-M X VARIO

Pionir u proizvodnji najkvalitetnijih kamera i nekih od najskupljih na svetu, Leica je još jednom oduševila svoje obožavaoce...

Visoko cenjeni brend skoro je predstavio još jedan fantastični opus sa imenom Leica X Vario. I svojstveno njihovom DNK, ova kamera ima najviši kvalitet slike, laka je za upotrebu i daje vam više nego dovoljno kreativne slobode. Ono što ovde imate je kamera koja komplementuje Leica X2. Leica X Vario kao idol za proizvodnju imala je Leica M model i većina ljudi je zove Mini M.

Nemojte se iznenaditi kada primetite da je ovaj novitet dobro opremljen elementima dizajna koje smo već videli na Leica M modelu. X Vario već ima kompaktnost i konstrukciju, i naravno u proizvodnji su korišćeni najkvalitetniji materijali.

Ima kućište od metala visokog kvaliteta, kao i kožne ivice zarad stabilnijeg držanja. Kada postanete vlasnik ovog čuda, možete biti ponosni na monitor od tri inča visoke rezolucije, lako rukovanje i karakteristike, full-hd snimanjem i shoot ready opcijama koje dozvoljavaju fotografisanje čak i kada je loše osvetljenje, kao i postojani autofokus.

Leica X Vario digitalna kompaktna kamera košta 3.370 dolara. Prateći aksesoari koji se prodaju uz kameru su: kožna zaštita za kameru, kajiš za zglob, kajiš za nošenje i kožna futrola.

Za 3.500 dolara u prodaji je set koji uključuje Leica X Vario kompaktnu digitalnu kameru, zaštitu za kameru i kajiš za nošenje. Ovaj set se ekskluzivno prodaje u Ujedinjenom Kraljevstvu, ali kamera će biti dostupna širom sveta.

Foto: Leica

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: IXOOST MUZIČKI STUB ZA IPOD I IPHONE

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2020. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X