O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Hi-Tech

LACRIMA ZVUČNICI OD 40.000 DOLARA

LACRIMA ZVUČNICI OD 40.000 DOLARA
LACRIMA ZVUČNICI OD 40.000 DOLARA
LACRIMA ZVUČNICI OD 40.000 DOLARA
LACRIMA ZVUČNICI OD 40.000 DOLARA
LACRIMA ZVUČNICI OD 40.000 DOLARA

Za sve audiofile ova cena je sitnica za ultra kvalitetne zvučnike u obliku labuda...

Dizajnirani imajući u vidu pronicljive audiofile, koji zahtevaju najbolje zvučnike i razmetanje majstorske kombinacije inovativne, pametne estetike i neuporedive akustike koju svet može da ponudi, evo sada ručno rađenih 4-smernih Audiophile’s Lacrima zvučnika koji proizvode najšire i najstabilnije akustično “slatko mesto” od svih zvučnika koji postoje. U zaobljenom obliku, unikatno kućište napravljeno je od quasi-isotropic stakla, ojačanog plastikom, i sa laganim balsa jezgrom, zvučnici od 40.000 dolara napravljeni u obliku labuda ne proizvode samo široku horizontalnu disperziju kroz celu sobu i elimišu distorziju kreiranu od strane sekundarnih reflekcija u pravougaonim kućištima, već i ukrašavaju prostor u kome se nalaze.

Neželjena boja zvuka i rezonanca je impresivno “pokvašena” pomoću tri konusne cevi koje se protežu doleđa kućišta, čime se obezbeđuje da se emituje samo najčistiji zvuk. Dalje, čist i čvrst bas je obezbeđen preko dva bas drajvera koji plutaju na silikonsim O-prstenovima, eliminišući mehanički naboj i sprečavajući refleksije.

Naime, Lacrima zvučnici, pre nego što su ručno polirani, prolaze kroz mukotrpne ručne procese dorade koji uključuju nanošenje 2 sloja prajmera, 3 sloja pigmenta, 4 sloja providnog laka i 2 sloja voska.

 

D.Ć.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: BANG & OLUFSEN - BeoPlay A9

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2020. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X