O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Hi-Tech

iPHONE 5S SUPREMO - sa likom Putina

iPHONE 5S SUPREMO - sa likom Putina
iPHONE 5S SUPREMO - sa likom Putina
iPHONE 5S SUPREMO - sa likom Putina
iPHONE 5S SUPREMO - sa likom Putina

Pre nekoliko godina, italijanski juvelir, Elia Giacometti, privukao je dosta pažnje kada je predstavio svoj pozlaćeni iPhone na Millionaire sajmu u Moskvi…

To je inače bio trenutak, kada se rodila ideja o kreiranju čitave linije pozlaćenih hi-tech uređaja. Ovaj italijanski juvelir hteo je da oda poštu zemlji od koje je dobio ideju za kreiranje ovog prestižnog opsega proizvoda, pa je svoju kolekciju nazvao Caviar. A sada, kao ultimativno poštovanje prema Rusiji, on predstavlja najnoviji model iz Caviar kolekcije, koji nosi lice omiljenog ruskog vladara – predsednika Vladimira Putina.

Iako je on nesumnjivo jedna od najuticajnijih ličnosti na svetskoj sceni današnjice, verovatno nije toliko popularan u nekim delovima planete. Ipak, njegovi rejtinzi su sada viši nego ikada na teritoriji čitave Rusije, pa patriote sa dubokim džepovima imaju priliku da pokažu koliko vole i poštuju svog predsednika, tako što će potrošiti 4.300 dolara na pozlaćeni iPhone 5S Supremo, koji pored lika predsednika Putina takođe na sebi nosi i prvi stih nacionalne himne Rusije, kao i dvoglavog orla.

Čak i da na sebi nema Putinov lik, ovaj telefon je veoma impresivan komad – to je jedan odličan smartphone uređaj, prekriven zlatom i dodatno ojačan posebnim tehnikama.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: BEATS BY DRE NOVITETI

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X