O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Hi-Tech

iPAD VREDAN 8 MILIONA DOLARA

iPAD VREDAN 8 MILIONA DOLARA
iPAD VREDAN 8 MILIONA DOLARA
iPAD VREDAN 8 MILIONA DOLARA

Gedžeti poput Apple-ovog iPad-a su najpopularniji Hi-Tech artikli za predstojeću božićnu šoping sezonu...

Šta mislite o kupovini najskupljeg iPad-a na svetu?

Ako ste u potrazi za najekstravagantnijim poklonom, imajte na umu iPad ukrašen dijamantima čija je cena čak 8 miliona dolara! Dizajnirana od strane Stewart Hughes-a, ova neodoljiva zlatna edicija zasigurno nikog neće ostaviti ravnodušnim. Šta je to što ovaj iPad čini jedinstvenim? Za početak, poleđina je rađena od 24-oro karatnog zlata, a logo Apple brenda je ukrašen sa 52 dijamanta. Prednji deo je napravljen od amolita starog 75 miliona godina i opiljaka od 65 miliona godina starog rebra od T-rex dinosaurusa!

I za kraj, neki, ništa manje zanimljivi detalji poput „Home“ dugmeta koje sadrži besprekoran 8.5-o karatni dijamant koji je okružen  sa dvanaest manjih dijamanata. A koja je cena ovog luksuza? Cena je neverovatnih 8 miliona dolara! Međutim, ako vam se dopada ova ideja, ali bi ste želeli nešto manje vrednu verziju, dizajner Stuart Hughes je kreirao model koji umesto dijamanata sadrži kristale i naravno ne poseduje amolit i rebro od dinosaurusa. Za ovaj model iPad-a 2 potrebno je izdvojiti oko 4,800 dolara. 

 

V.Š. 

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: NEXUS FUTURISTIČKI KONCEPT

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2020. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X