O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Hi-Tech

HASSELBLAD I FERRARI - H4D-40

HASSELBLAD I FERRARI - H4D-40
HASSELBLAD I FERRARI - H4D-40
HASSELBLAD I FERRARI - H4D-40
HASSELBLAD I FERRARI - H4D-40
HASSELBLAD I FERRARI - H4D-40
HASSELBLAD I FERRARI - H4D-40

Na prvi pogled, sportski automobili i foto aparati nemaju ništa zajedničko...

Između Hasselblada i Ferrarija, dve svetske poznate kompanije međutim postoji mnogo dodirnih tačaka. Kao što su opsesija kvalitetom, dizajnom i performansama. Ova dva legendarna brenda su u saradnji kreirali H4D Ferrari, ograničenu seriju Haselbladovog, vrhunskog foto aparata.

H4D ograničena Ferrari Serija, po ceni od 26,499 Eura, sa samo 499 prizvedenih komada biće posebno privlačna kako kolekcionarima, tako i ljubiteljima oba ova brenda. Hasselblad H4D-40 sadrži srednjeformatni senyor od 40 Megapiksela i Hasselblad True Focus (koji čini auto-fokus daleko lakšim i privlačnijim), i otvara vam pristup najnaprednijim objektivima na svetu, Hasselblad HC/HCD seriji.

H4D Ferrari je posebno dizajniran da omogući vrhunski kvalitet i performanse. Baš kao i kod automobila koji je inspirisao ovaj posebni foto aparat. Proizveden je u Ferarijevoj boji “Rosso Fuoco“ i sa oznakom legendarnog Cavallino Rampante, aparat dolazi sa objektivom od 80 mm, i u ekskluzivnoj, ručno pravljenoj i postavljenoj kutiji sa dva nivoa, staklenim poklopcem i Ferarri trkačkim grbom i omogućiće vam da dokumentujete život viđen sa vozačkog sedišta na način koji niste ni sanjali.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: ASUS Eee PC 1008P - By Karim Rashid

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2020. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X