O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Hi-Tech

GRESSO – Luksuzni Hi-Tech uređaji

GRESSO – Luksuzni Hi-Tech uređaji
GRESSO – Luksuzni Hi-Tech uređaji
GRESSO – Luksuzni Hi-Tech uređaji
GRESSO – Luksuzni Hi-Tech uređaji
GRESSO – Luksuzni Hi-Tech uređaji
GRESSO – Luksuzni Hi-Tech uređaji

Švajcarska kompanija Gresso, osnovana je 2005. godine i danas je prisutna u 20 zemalja...

Prvi telefon kompanija je kreirala 2007. godine i napravljen je od afričkog crnog drveta starog više od II veka. Novitet je tastatura sa rimskim brojevima. Prema Forbsovoj listi, ovaj model nazvan Avantgarde, svrstava se u 10 najskupljih mobilnih telefona. Sačinjen od 150 grama 18 – karatnog zlata, dostiže cenu od neverovatnih 50.000 američkih dolara.

2008. godine, prezentovali su USB Flash Drive kolekciju, Enigmu i Pandoru. Enigma je prvi USB sa 192 GB memorije. Pandora USB, osim što je takođe napravljen od afričkog drveta, ukrašen je dijamantima.

Najnovija Art Phone kolekcija, kreirana je u saradnji sa Apple kompanijom. Art Phone Lady Blanche model, glamurozni i sofisticirani mobilni telefon za žene, predstavlja pravi luksuz. Telefon možete naći u kombinaciji belih dijamanata i Swarovski kristala. Ukoliko se odlučite za kristalnu varijantu izdvojićete oko 7.000, a ukoliko ste ipak ljubitelj dijamanata, izdvojićete više od 30.000 američkih dolara.

Art Phone Time Machine model, predstavlja pravi vrhunac tehnologije. Specijalno je dizajniran za ljude koji žive u ritmu svetskog vremena. Na pozadini telefona nalaze se unikatni mehanički satovi. Za svaki sat, utrošeno je nekoliko stotina sati intenzivnog rada. Kao rezultat, Time Machine predstavlja sinonim za kvalitet. Satovi pokazuju vreme u šest vodećih svetskih centara biznisa, New York, London, Pariz, Moskva, Hong Kong i Tokio. Cena ovog nesvakidašnjeg telefona iznosi 6.000 američkih dolara.

Autor teksta: Miloš MASTILOVIĆ

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: SONY VAIO SIGNATURE - Praznični dizajn

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2020. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X