O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Hi-Tech

JEDINSTVENO REŠENJE ZA VAŠ ENTERIJER

Kompanija Buben & Zorweg nudi širok spektar proizvoda koji služe za prezentaciju vaših predivnih stvari. Za one koji preferiraju diskretniji način čuvanja, oni nude proizvode poput GRAND COLLECTOR INBUILT-a koji može biti integrisan u vase garerobere, sigurne sobe, jahte…

Opremljen je sa najkvalitetnijom nemačkom tehnologijom I legendarnim Time Moverom i idealan je da štiti vase vredne ručne satove, nakit ili dragulje.

Buben & Zorweg takođe implemntira prilagodljivi dizajn poput izuzetnog Objcets Of Time. Oni obično imaju oblik sofisticiranih rešenje, prilagođenih disktetnom abijentu u sardnji sa dizajnerom enterijera. Grand Collector Inbuilt je upravo takvo rešenje, on se sjajno uklapa u ormare, pogotovo zbog svojih dvosmernih ogledala. Ovo ogledalo postaje providno tek kada se upale LED svetla.

Elektronske brave koje su kontrolisane pomoću šifri, koje se nalaze na dnu I na vrhu gde je sef lociran, pružaju dodatnu sigurnost. Kao dodatak pored Buben & Zorweg sata, unutrašnjost Grand Collcetor Inbuilta takođe nudi izbor između 26 Time Mover modula I tri pregrade ili 44 Time Mover modula, gde je njih 8 instalirano u unutrašnjosti sefa kao standard.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: ELEGANTNE PARROT ZIK SLUŠALICE

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2020. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X